Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Wowturkey.net Artık Wowturkey.com'da! | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Wowturkey.net Artık Wowturkey.com'da!

Kendi üyeliğimi yeniden açmak zorunda kaldım ayrıca eski siteye (.com) yazdığımız mesajlar da henüz geçmemiş gibi duruyor. Neden? 🤔🤔

Kendi üyeliğimi yeniden açmak zorunda kaldım ayrıca eski siteye (.com) yazdığımız mesajlar da henüz geçmemiş gibi duruyor. Neden? 🤔🤔
Merhabalar, @AnL95

wowturkey.net ile Wowturkey.com birleştiğinden dolayı Veriler belli bir saatin verisi. kopyalanan veri sunucuya yüklenmiştir yani .com'da yazdığınız yazılar hesaplar silinmiştir. .com'da bulunan verilerin 24 saat içerisinde gelmesini planlamaktayız

Başka sorular için. https://wowturkey.com/konu/11249 Yazabilirsiniz. Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Genç Moderasyon Ekibimiz Hizmetinizdedir. Sağlıklı günler dileriz.

Genç Moderasyon Ekip Lideri
- @Rime

Merhabalar, @AnL95

wowturkey.net ile Wowturkey.com birleştiğinden dolayı Veriler belli bir saatin verisi. kopyalanan veri sunucuya yüklenmiştir yani .com'da yazdığınız yazılar hesaplar silinmiştir. .com'da bulunan verilerin 24 saat içerisinde gelmesini planlamaktayız

- @Rime
Ne alaka admin mesajlar ve üyelikler aktarıldı demiş? Ulaşım başlıklarında yazıp çizdiğimiz her şey yok olmuş vaziyette.

Ek olarak, wowturkey.com sitemizde daha önceden bulunan tüm üyelerimiz mesajları ve konularıyla birlikte yeni sisteme taşınıp entegre edilecektir. Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
@Arsen hocamız böyle dedi.

• 100
Tepkiler: Rime
Ne alaka admin mesajlar ve üyelikler aktarıldı demiş? Ulaşım başlıklarında yazıp çizdiğimiz her şey yok olmuş vaziyette.
Merhabalar, @AnL95

wowturkey.com'da bulunan verilerin (mesajlar,hesaplar vb) 24 Saat içerisinde geri gelmesini planlamaktayız. Bilginin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız Yönetim ile iletişime geçebilirsiniz

Başka sorular için. https://wowturkey.com/konu/11249 Yazabilirsiniz. Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Genç Moderasyon Ekibimiz Hizmetinizdedir. Sağlıklı günler dileriz.

- @Rime

• 100
Tepkiler: Atabey
hem .net'te, hem .com'da hesabı olanların .net'teki hesabı üzerinden birleşiyor, doğru anladım değil mi

hem .net'te, hem .com'da hesabı olanların .net'teki hesabı üzerinden birleşiyor, doğru anladım değil mi
Benim hiçbir zaman ".net" üzerinde hesabım olmadı ki.... Geçmişte yaşanan siyasi tartışmalar ve Atatürk ile Cumhuriyetimiz hakkında yapılan çirkin muhabbetlerden dolayı wow'un ardılı sitelere hep şüpheyle yaklaştım. Arsen admin ".com" domaini kendilerine geçtikten sonra bu konulardaki ilke ve duruşunu bildirmeseydi muhtemelen ".com"a da üye olmazdım

Eski wowturkeye ne oldu
Arşivlerimi istiyorum
Archive.org dan ulaşabilirsiniz
Burç Acar yaptı
Yine de yeni yüz hayırlı olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar