telif hakları?logo olarak şu eski wowTURKEY'in ilk zamanlarında kullandığı "ne mutlu Türküm diyene" li logoyu kullansak?
telif hakları?logo olarak şu eski wowTURKEY'in ilk zamanlarında kullandığı "ne mutlu Türküm diyene" li logoyu kullansak?
Siyasi paylaşımlardan ötürü ise tüm başlıkları diretmesek de olur. Ulaşım başlıkları çok kıymetli bana kalırsa.Özelden görüşmüştük, hukuken sıkıntılı olabilirmiş. Yoksa scriptler bende hazır, eski siteyi çok rahat arşivden diriltiriz istesek.
Burç Acar'a ait, kendisi sitede kayıtlı, izin verir muhtemelentelif hakları?
Sitede farklı etnik gruplara ait üyelerimizde var. ama yönetim daha iyi bilirBurç Acar'a ait, kendisi sitede, izin verir muhtemelen
verileri aktarınca önceki hesaplar görünmüyor galiba. onların hesabı silinmiş olabilir. ama 24 saat içinde geri gelirBurç Acar'a ait, kendisi sitede kayıtlı, izin verir muhtemelen
.net'te .com'a bağlanamayan üyelerimiz var.Burç Acar'a ait, kendisi sitede kayıtlı, izin verir muhtemelen
Merhabalar, @AnL95Kendi üyeliğimi yeniden açmak zorunda kaldım ayrıca eski siteye (.com) yazdığımız mesajlar da henüz geçmemiş gibi duruyor. Neden?![]()
Ne alaka admin mesajlar ve üyelikler aktarıldı demiş? Ulaşım başlıklarında yazıp çizdiğimiz her şey yok olmuş vaziyette.Merhabalar, @AnL95
wowturkey.net ile Wowturkey.com birleştiğinden dolayı Veriler belli bir saatin verisi. kopyalanan veri sunucuya yüklenmiştir yani .com'da yazdığınız yazılar hesaplar silinmiştir. .com'da bulunan verilerin 24 saat içerisinde gelmesini planlamaktayız
Genç Moderasyon Ekip Lideri
- @Rime
Merhabalar, @AnL95Ne alaka admin mesajlar ve üyelikler aktarıldı demiş? Ulaşım başlıklarında yazıp çizdiğimiz her şey yok olmuş vaziyette.
Benim hiçbir zaman ".net" üzerinde hesabım olmadı ki.... Geçmişte yaşanan siyasi tartışmalar ve Atatürk ile Cumhuriyetimiz hakkında yapılan çirkin muhabbetlerden dolayı wow'un ardılı sitelere hep şüpheyle yaklaştım. Arsen admin ".com" domaini kendilerine geçtikten sonra bu konulardaki ilke ve duruşunu bildirmeseydi muhtemelen ".com"a da üye olmazdımhem .net'te, hem .com'da hesabı olanların .net'teki hesabı üzerinden birleşiyor, doğru anladım değil mi
Comdaki hesaplar ve içerikler geçicekti aslinda bugun bitmeliydi anlaamdim.hem .net'te, hem .com'da hesabı olanların .net'teki hesabı üzerinden birleşiyor, doğru anladım değil mi
Ben izmir icin ordan cikariyorum fotograflar zatenEski wowturkeye ne oldu
Arşivlerimi istiyorum
Archive.org dan ulaşabilirsiniz
Burç Acar yaptı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.