Sen Moderatörsün la Moderatörler Link Atabiliyor Üyeler atamıyor.Kalkmış olabilir,öğlen Metrodreamin linkini atmıştım

Sen Moderatörsün la Moderatörler Link Atabiliyor Üyeler atamıyor.Kalkmış olabilir,öğlen Metrodreamin linkini atmıştım
B12 cidden lazım,Sen Moderatörsün la Moderatörler Link Atabiliyor Üyeler atamıyor.![]()
Metro 85e bin Hukumet Konaginda in gez Orda Tarihi Bornova Donercisi ver ordan da doner yeNeyse ben couch potatiluğu bırakıp Bornova'ya gidiyorum, @Atabey bul beni,
Yok, 59'a bindim,aslında şu anda Kemer'deyimMetro 85e bin Hukumet Konaginda in gez Orda Tarihi Bornova Donercisi ver ordan da doner ye
214 daha eglenceli ona binseydinYok, 59'a bindim,aslında şu anda Kemer'deyim
evet ya şu kısıtlama kalksın artık, eski wowturkey'de bu kısıtlama yoktu. burası youtube değil, instagram değil.Sen Moderatörsün la Moderatörler Link Atabiliyor Üyeler atamıyor.![]()
La olum Yassıtepe Höyüğü 'ne 214 gidiyor mu214 daha eglenceli ona binseydin
Bornova diyince ben merkez anliyomLa olum Yassıtepe Höyüğü 'ne 214 gidiyor mu
Hoşgeldiniz öncelikle. Evet önceki com yönetimi 20 yılı aşkın süreçte siyasetle içiçe oldular ve kendi yankı odalarında karşı görüşteki herkesi banlayarak siteyi bitirdiler. Burada yeni Wowturkey olarak siyasi trol guruplarına ve siyasi başlıklara görüşü farketmeksizin müsade etmiyoruz. Siyaset zaten bizi çok yoruyor günlük hayatta. Burası herşeyden uzaklaştıp nefes aldığımız kaçış alanımız.Ben de .com olarak ilk girişi yaptım. Hayırlı olsun
Eski .com gibi siyasi kirliliğe izin verilmeyeceğini düşünmek istiyorum. Orjinal .com'un klonlanmış hali www.*** olarak devam ediyor. Zerre fark yok. Üye de değilim
***.com da epey aktif ama oraya da üye değilim.
Bir arada ***.net açılmıştı ama teknik sorunları aşamamıştı.
Evet, kayıt firması isim boşa çıkınca açık arttırma ile genele açık satış yaptı Mayıs ayında.Arsen hocam, sitenin adını nasıl kendinize aldınız. Boşa mı çıkmıştı.
Hocam mahmut abi hariç diğerlerinin ebesini belleyeyim de mahmut abiye laf etmesek olur mu lütfen?Üst mesajlarda eski forumun içine edenler yazılmış (A.Özbuluk, Metehan, Tacettin, Bakmaz, G.Gök, Tunca, Yakup, Yurt ve Mahmut11 vb). Akla gelen-gelmeyenler de w******.tr 'de kendi çapında eğleniyor. Aman bulaşmasından buraya. Bir de ağzından lağım akan ve hiç ceza almayan GS'li Özgür diye biri vardı. Son zamanlarda atılmıştı galiba. Birden mesajları kesildi.
Bunlar siteye girseler bile, yeni yönetimin onlara ödün vermeyeceğini umarım.
Buraya yüklersin burda da arşiv yapıyoruzO site temiz bir durumda olup kapanmasaydı geçen ay aldığım 700D makinemle çektiğim fotoğrafları yüklerdim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.