Tema düzenleyici

Wowturkey.net Artık Wowturkey.com'da!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de .com olarak ilk girişi yaptım. Hayırlı olsun

Eski .com gibi siyasi kirliliğe izin verilmeyeceğini düşünmek istiyorum. Orjinal .com'un klonlanmış hali www.*** olarak devam ediyor. Zerre fark yok. Üye de değilim

***.com da epey aktif ama oraya da üye değilim.

Bir arada ***.net açılmıştı ama teknik sorunları aşamamıştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst mesajlarda eski forumun içine edenler yazılmış (A.Özbuluk, Metehan, Tacettin, Bakmaz, G.Gök, Tunca, Yakup, Yurt ve Mahmut11 vb). Akla gelen-gelmeyenler de w******.tr 'de kendi çapında eğleniyor. Aman bulaşmasından buraya. Bir de ağzından lağım akan ve hiç ceza almayan GS'li Özgür diye biri vardı. Son zamanlarda atılmıştı galiba. Birden mesajları kesildi.

Bunlar siteye girseler bile, yeni yönetimin onlara ödün vermeyeceğini umarım.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Ben de .com olarak ilk girişi yaptım. Hayırlı olsun

Eski .com gibi siyasi kirliliğe izin verilmeyeceğini düşünmek istiyorum. Orjinal .com'un klonlanmış hali www.*** olarak devam ediyor. Zerre fark yok. Üye de değilim

***.com da epey aktif ama oraya da üye değilim.

Bir arada ***.net açılmıştı ama teknik sorunları aşamamıştı.
Hoşgeldiniz öncelikle. Evet önceki com yönetimi 20 yılı aşkın süreçte siyasetle içiçe oldular ve kendi yankı odalarında karşı görüşteki herkesi banlayarak siteyi bitirdiler. Burada yeni Wowturkey olarak siyasi trol guruplarına ve siyasi başlıklara görüşü farketmeksizin müsade etmiyoruz. Siyaset zaten bizi çok yoruyor günlük hayatta. Burası herşeyden uzaklaştıp nefes aldığımız kaçış alanımız.
Bu arada ilk mesajınızda diğer sitelerin adreslerini kaldırdım.

Üst mesajlarda eski forumun içine edenler yazılmış (A.Özbuluk, Metehan, Tacettin, Bakmaz, G.Gök, Tunca, Yakup, Yurt ve Mahmut11 vb). Akla gelen-gelmeyenler de w******.tr 'de kendi çapında eğleniyor. Aman bulaşmasından buraya. Bir de ağzından lağım akan ve hiç ceza almayan GS'li Özgür diye biri vardı. Son zamanlarda atılmıştı galiba. Birden mesajları kesildi.

Bunlar siteye girseler bile, yeni yönetimin onlara ödün vermeyeceğini umarım.
Hocam mahmut abi hariç diğerlerinin ebesini belleyeyim de mahmut abiye laf etmesek olur mu lütfen?

O sitenin admini Yakup ile Akın hala ağlıyorlar bir de Telegram'da bizi istemiyorlar diye 🤣

Ne ekersen onu biçersin. Yakup da diye diyor hepiniz bize gelin. Size niye gelelim? Forumunuzdaki mesajların kalitesi ortada. Yine muhalif insanları zorbalayın diye mi gelelim siz hayırdır ya? İnsanda biraz utanma olur biz sizden kurtulduğumuza şükrediyoruz zaten.

O malum işi yapan kadınlardan 40 tanesi bir araya gelse Metehan, Ustura ve Bakmaz gibisini doğuramaz bu arada.

Serdar_Vader..

Resmen hislerime tercüman olmuşsunuz.
Evet o bahsettiğiniz sıkıntıları kapanan sitede aynen sizin, benim gibi birçok kişi yaşadı.
Arkada onca ah ve kul hakkıyla da silinip gitti.
Burada olmamın asıl sebebi de buranın orası gibi olmayacağına dair inancımdır.
Siyaset her yerde konuşulabilir. Berberde, kahvede, dost meclisinde hatta aile içinde bile insani değerler ve saygı sınırları içinde konuşulabilir.
Ama orası öyle bir hale geldi ki "bizden değilsen düşmansın" kıvamında karşı görüşü kim savunursa linç edildi..
Hatta bu linç işini de bir zamanlar fetö ye "hoca efendi hazretleri" deyip, sonradan çark eden güruh bizzat görev benimsedi.
Dediğim gibi ben tüm bu geçmişte yaşanan olumsuzlukların burada olmayacağı için buradayız..
Hepinize sevgi ve saygılar...

Benim oradan ayrılma sebebim siyasetten çok bir spor kulübünün alenen kayrılmasıydı. Diğer takımlara hakaret etmek serbestken o malum takıma tek kelime edemiyorduk ve mesajlarımız siliniyordu. Ben de buna daha fazla dayanamayıp oradan çekip gittim.

O site temiz bir durumda olup kapanmasaydı geçen ay aldığım 700D makinemle çektiğim fotoğrafları yüklerdim. 😕

Ayrıca fotoğraf konusu açılmışken bir önerimi de sunayım. Telefon ssleri evet sayfada çok yer kaplıyor ama bu durum sadece telefon ssleri için değilmiş. Bazı masaüstü yüklemelerinde de veya 4-5 tane fotoğraf paylaştığımız zamanda tüm sayfayı kaplıyor çok scroll kaydırıyoruz. Nasıl yapılır o kadar detaylı bilgim yok fakat her fotoğrafa sabit height ve width verilip görsele tıklanınca orjinal boyutunu alsa daha iyi olabilir. Sayfaları kaydırmakla vakit kaybediyoruz çoklu görsel paylaşımlarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt