Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Wowturkey.net Artık Wowturkey.com'da! | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Wowturkey.net Artık Wowturkey.com'da!

Eski site noldu kapandı mı, benim ilk üyeliğim wowturkey.netteydi sanırım daha eskisi de varmış

Net'in com'a yönlendirildiğini biliyordum da demek istediğim kokoreç muhabbetleri hat muhabbetleriydi o kadar eskide yokum. .Net ile foruma başladım ben

Net'in com'a yönlendirildiğini biliyordum da demek istediğim kokoreç muhabbetleri hat muhabbetleriydi o kadar eskide yokum. .Net ile foruma başladım ben
Kokoreç muhabbetleri taa Haldun Abi ile Taco'nun tartışmalarına kadar mazisi olan bir mesele. Eski site kapanmadan önce olan şeyler. Burada da yaşandıysa bilemem. Taco'nun torunu rahat durmamıştır deriz

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Sitenin temelleri aslında sen ben doğmadan önce atıldı, 2000 ve civarı, şahlanış dönemi 9 yıl önce(bana göre) ama sonra içindeki(dikkat ağır söylemler) dinci, düzdünyacı, ahanda Tacettin gibi trollerin yolgeçen hanı oldu, site de 2022 ortaları gibi kapandı,

Sitenin temelleri aslında sen ben doğmadan önce atıldı, 2000 ve civarı, şahlanış dönemi 9 yıl önce(bana göre) ama sonra içindeki(dikkat ağır söylemler) dinci, düzdünyacı, ahanda Tacettin gibi trollerin yolgeçen hanı oldu, site de 2022 ortaları gibi kapandı,
26 ağustos 2023 te kapandı, 2022 de değil.

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Kokoreç muhabbetleri taa Haldun Abi ile Taco'nun tartışmalarına kadar mazisi olan bir mesele. Eski site kapanmadan önce olan şeyler. Burada da yaşandıysa bilemem. Taco'nun torunu rahat durmamıştır deriz
Taco? Tacettin? Aman, abi adam M2 inşaasını yerer, Ne zaman M1 Balçova ya gidecek haberi gelse seviniyordu, biz Balçova yı kötüleyince dünyayı yakardı,

• Beğen
Tepkiler: AnL95
İnan bana bir şey kaybetmedin :D
Şanslıyım o zaman stres atmaya geliyorum buraya. Geçmişi tarihini bilmiyordum. Bir gün 2025 Mart gibi otobüs fotoğraflarına bakarken kendimi burda buldum ve üye oldum. Tarihçesine dair bilgim yoktu. Benim tek bildiğim .net olmasıydı İstanbul Ulaşımı için geldim zaten :D

• Sevmek
  • Beğen
Tepkiler: Rime ve AnL95
Wowturkeye 9 aralık 2023 te katıldım, burç beyin siteyi kapatmadan önce son ban attığı 2 kişiden bir tanesiyim. Bende bilmiyorum o muhabbetleri, sitede hiç görmemiştim.
Ben de MeteHan!'a laf sokmuştum kapanış duyurusunda direkt Shadowban verdi hiçbir mesajım gitmiyordu ahahahaha ne oldu len MeteHan! sattı mı seni Patron 😜😜

28 Ağustos 2023 kapanış tarihi

Taco? Tacettin? Aman, abi adam M2 inşaasını yerer, Ne zaman M1 Balçova ya gidecek haberi gelse seviniyordu, biz Balçova yı kötüleyince dünyayı yakardı,
Yalnız senin Taco öngörülü çıktı Buca'da grev var ve çöpler toplanmıyor harbi şuan Taci'nin dediğine döndü iş dljdkdjfjfjfjf

Öff ne kudururdu var ya M2 metrosuna

• Beğen
Tepkiler: Bucali
Ben de MeteHan!'a laf sokmuştum kapanış duyurusunda direkt Shadowban verdi hiçbir mesajım gitmiyordu ahahahaha ne oldu len MeteHan! sattı mı seni Patron 😜😜

28 Ağustos 2023 kapanış tarihi
Ben metehan değilim. İsmail dönmezoğlu kullanıcı adıyla girmiştim wowturkeye. Patronla hiç konuşmuşluğum olmadı

Konu görüntüleyen kullanıcılar