Tema düzenleyici

Şuan hangi oyunu oynuyorsunuz?

Bu oyunlar android oyunlar mı? Android tavsiyeniz var mı?
Clach Of Clans
OIP.iL7Cn5DX6NuTRHfC-9tabAAAAA

Valla bende takıntı oluşmuş. Steam dışı bir platformdan oyun oynamıyorum ve Steamdan alamadığım bir oyunu da oynamıyorum. Param varsa oynuyorum korsana girişmiyorum
Ben Steamden aldığım oyunu bile oynamıyorum, PC'de 3 mobilde 2 oyun arasında dolaşıyorum

Çok çocukça gelebilir belki ama sırf ulaşım kategorisinden dolayı roblox oynuyorum . Şu an mükemmel olmasa bile , London - Croydon’u baz alan bir otobüs simülasyonu var . Bana sorarsanız piyasadaki bazı otobüs oyunlarından 50 gömlek daha üstün . Seslerin gerçekçiliği olsun vs. 1’e 1 harita . Direksiyon ile oynayabiliyorsun . Sonraki güncelleme ile daha da iyi olacak 😍 Seslerin gerçekçiliğini merak edenler olursa ;

Bunun dışında,
Bus Sim 21 : Next Stop
The Bus
Omsi ( çok az oynadım , maalesef çok donuyor ) gibi ulaşım ile alakalı oyunlar oynamaya bayılıyorum .

Karışık ve bir kategoride olmadan ise şöyle sıralardım .
Clash Royale , Clash of Clans gibi mobil bazlı oyunlar yıllardır oynuyorum , oynamaya devam edeceğim .

Mortal Komat 11’i oynadım , 1’i satın bile almadım . Berbat bir oyun gibi geldi bana story çok kötü . Zaten 11’de olduğu gibi benim yeteneğim yok böyle oyunlarda , çok hızlı ragequit atıyorum 😅
Bunlar dışında pek fazla oyun oynamıyorum . Zaten genel olarak Ulaşım ile alakalı oyunlar benim dikkatimi çekiyor . FPS oyunlarında biraz kötüyüm .

FPS demişken CS:GO ve CS2’yi de çok uzun bir süre boyunca oynadım . Şuan oynamıyorum .

Konu sahibi
ETS 2 de hangi map modunu kullanıyorsun? HVT her sürümüne para istiyor. Şöyle kapsamlı mod yapabilen yok. Oyuncuyusbis ve Roextended kullanıyorum farklı savelerde
2 yıldır girmiyorum valla. Normal haritada oynuyordum. Map yüklememiştim

Laptopumda AMD Ryzen 9 8945hx işlemci, Rtx 5070 gpu, 32 gb ram ve 2 tb ssd var kısacası kaldırmayacağı oyun yok. Ama ben CS 2, PUBG, Battlefield 1, Call of Duty,Ravenfield, ara ara Zula,Delta Force, World of Tanks tarzı oyunları oynuyorum. Yakın zamanda Cyberpunk 2077'yi de indirip denemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Lamboyu
Çok çocukça gelebilir belki ama sırf ulaşım kategorisinden dolayı roblox oynuyorum . Şu an mükemmel olmasa bile , London - Croydon’u baz alan bir otobüs simülasyonu var . Bana sorarsanız piyasadaki bazı otobüs oyunlarından 50 gömlek daha üstün . Seslerin gerçekçiliği olsun vs. 1’e 1 harita . Direksiyon ile oynayabiliyorsun . Sonraki güncelleme ile daha da iyi olacak 😍 Seslerin gerçekçiliğini merak edenler olursa ;

Bunun dışında,
The Bus
Omsi ( çok az oynadım , maalesef çok donuyor ) gibi ulaşım ile alakalı oyunlar oynamaya bayılıyorum .

Clash Royale , Clash of Clans gibi mobil bazlı oyunlar yıllardır oynuyorum , oynamaya devam edeceğim .

Mortal Komat 11’i oynadım , 1’i satın bile almadım . Berbat bir oyun gibi geldi bana story çok kötü . Zaten 11’de olduğu gibi benim yeteneğim yok böyle oyunlarda , çok hızlı ragequit atıyorum 😅
Bunlar dışında pek fazla oyun oynamıyorum . Zaten genel olarak Ulaşım ile alakalı oyunlar benim dikkatimi çekiyor . FPS oyunlarında biraz kötüyüm .

FPS demişken CS:GO ve CS2’yi de çok uzun bir süre boyunca oynadım . Şuan oynamıyorum
Hocam bende robloxtan çoğunlukla ulaaim oyunu oynuyorum 😍

Otobus konusunda bende Croydon oynuyorum trendede 2023 gibi baya sardigim Stepford County Railway ve British Railways oynuyorum.birde buyuk bir projede yonerim kurulundayim ve Londranin nerdeyse tamaminin gecip otobus ve metrolarin olucagi City Of London oyununu bekliyorum.
Allah’a şükür burada da yalnız değilim hahahahaha . Örneğin ? Bir sürü güzel oyun var

Otobus konusunda bende Croydon oynuyorum trendede 2023 gibi baya sardigim Stepford County Railway ve British Railways oynuyorum.birde buyuk bir projede yonerim kurulundayim ve Londranin nerdeyse tamaminin gecip otobus ve metrolarin olucagi City Of London oyununu bekliyorum.
SCR ve British Railways’i bende oynadım ama puan sistemlerini güzel bulmuyorum . Başka bir araç almak çok zaman alıyor .
City of London’u duymadım daha önce bakarım belki nasıl bir şey olacağına
Eğer spoiler filan varsa tabii

SCR ve British Railways’i bende oynadım ama puan sistemlerini güzel bulmuyorum . Başka bir araç almak çok zaman alıyor .
City of London’u duymadım daha önce bakarım belki nasıl bir şey olacağına
Eğer spoiler filan varsa tabii
Discorddan takip ediyorum bir tane daha var onla karistirma ama

Bende otobüs te omsi oynuyorum

Hmmmm
🆕 Evet, Bus Simulator serisinin yeni oyunu geliyor!
🚍 Bus Simulator 27, Unreal Engine 5 ile geliştirilen ve şimdiye kadarki en gerçekçi otobüs simülasyon deneyimini sunmayı hedefleyen yepyeni bir oyun olarak duyuruldu.

🎯 Bus Simulator 27 – Öne Çıkan Özellikler​

• Yeni açık dünya haritası: Felicia Bay
    İber Yarımadası’ndan esinlenilmiş canlı bir şehir ortamı.
  • Kendi otobüs şirketini kurma
    Rota planlama, filo yönetimi, yolcu memnuniyeti gibi detaylı işletme mekanikleri.
  • Gelişmiş grafikler ve trafik yapay zekâsı
    Dinamik hava koşulları, yaya ve yolcu olarak şehirde dolaşma imkânı.
  • Co-op mod desteği
    4 kişiye kadar eşli oynanabilen çok oyunculu mod.
  • Yeni lisanslı otobüs modelleri
    Daha geniş ve çeşitli araç filosu.

🗓️ Çıkış Tarihi ve Platformlar​

• Henüz net bir çıkış tarihi açıklanmadı, ancak “çok yakında” ifadesi kullanılıyor.
  • Oyun, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkacak.

İstersen bu yeni oyunun çıkışıyla birlikte forumda nasıl bir mizahi içerik serisi başlatabileceğini de konuşabiliriz. Mesela “Felicia Bay’de klimasız sefer açan şirket CEO’su” karakteriyle bir parodi mi yapsak? 😄

Bunun dışında,
The Bus

FPS demişken CS:GO ve CS2’yi de çok uzun bir süre boyunca oynadım . Şuan oynamıyorum .
Roblox yasaklı değil mi. Nasıl oynuyorsunuz. Ben de oynamak istiyorum

Geri
Üst Alt