Ee inşallah bu foruma yetkili biri bakmıyordur beni içeri almasınlar sonraRoblox yasaklı değil mi. Nasıl oynuyorsunuz. Ben de oynamak istiyorum
Şimdi indirdim birde oynayan @Hermes varUlaşımcı olup ETS 2 oynayan yok mu![]()
Counter I korsan kursak online oynayabilir miyiz?
Donanımcı var Yazılımcı var Mühendis var Tekniker Yarısı var.Delirip Wowturkey Transport Simulator mı yapsak acaba![]()
Sen oyuna otokar koydurtmazsınDelirip Wowturkey Transport Simulator mı yapsak acaba![]()
Gel konvoyda buluşalım görmesen de canlı sesimi duyarsin,Şimdi indirdim birde oynayan @Hermes var
Tüm otobüsleri elite seviyede yapar . Otokarı 2D yapar . Kullanılmasın diye sırfSen oyuna otokar koydurtmazsın
Ben oynuyorum.Ulaşımcı olup ETS 2 oynayan yok mu![]()
O1264 1D veya hiç olmasinTüm otobüsleri elite seviyede yapar . Otokarı 2D yapar . Kullanılmasın diye sırf![]()
Hocam böyle Wowturkey olarak konvoy açalım o zaman 8 kişilik maximumBen oynuyorum.
Hatta oyunun içerikler kısmında lanet okuduğumuz bir bölüm bile olabilir sırf şu otobüs içinO1264 1D veya hiç olmasin
Camii olsun beddua ederiz tövbeHatta oyunun içerikler kısmında lanet okuduğumuz bir bölüm bile olabilir sırf şu otobüs için
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.