Clach Of ClansBu oyunlar android oyunlar mı? Android tavsiyeniz var mı?
Clach Of ClansBu oyunlar android oyunlar mı? Android tavsiyeniz var mı?
Ben Steamden aldığım oyunu bile oynamıyorum, PC'de 3 mobilde 2 oyun arasında dolaşıyorumValla bende takıntı oluşmuş. Steam dışı bir platformdan oyun oynamıyorum ve Steamdan alamadığım bir oyunu da oynamıyorum. Param varsa oynuyorum korsana girişmiyorum
ETS 2 de hangi map modunu kullanıyorsun? HVT her sürümüne para istiyor. Şöyle kapsamlı mod yapabilen yok. Oyuncuyusbis ve Roextended kullanıyorum farklı savelerdeSteamdan ekleyebilirsiniz: https://steamcommunity.com/id/emreunel159/
En çok oynadıklarım;
6.083 saat Lol
2.289 saat CSGO-CS2
Ekli dosyayı görüntüle 77127
Lolde de 6.083 saatim varmış
Ekli dosyayı görüntüle 77128
2 yıldır girmiyorum valla. Normal haritada oynuyordum. Map yüklememiştimETS 2 de hangi map modunu kullanıyorsun? HVT her sürümüne para istiyor. Şöyle kapsamlı mod yapabilen yok. Oyuncuyusbis ve Roextended kullanıyorum farklı savelerde
Hocam bende robloxtan çoğunlukla ulaaim oyunu oynuyorumÇok çocukça gelebilir belki ama sırf ulaşım kategorisinden dolayı roblox oynuyorum . Şu an mükemmel olmasa bile , London - Croydon’u baz alan bir otobüs simülasyonu var . Bana sorarsanız piyasadaki bazı otobüs oyunlarından 50 gömlek daha üstün . Seslerin gerçekçiliği olsun vs. 1’e 1 harita . Direksiyon ile oynayabiliyorsun . Sonraki güncelleme ile daha da iyi olacakSeslerin gerçekçiliğini merak edenler olursa ;
Bunun dışında,
Bus Sim 21 : Next Stop
The Bus
Omsi ( çok az oynadım , maalesef çok donuyor ) gibi ulaşım ile alakalı oyunlar oynamaya bayılıyorum .
Karışık ve bir kategoride olmadan ise şöyle sıralardım .
Clash Royale , Clash of Clans gibi mobil bazlı oyunlar yıllardır oynuyorum , oynamaya devam edeceğim .
Mortal Komat 11’i oynadım , 1’i satın bile almadım . Berbat bir oyun gibi geldi bana story çok kötü . Zaten 11’de olduğu gibi benim yeteneğim yok böyle oyunlarda , çok hızlı ragequit atıyorum
Bunlar dışında pek fazla oyun oynamıyorum . Zaten genel olarak Ulaşım ile alakalı oyunlar benim dikkatimi çekiyor . FPS oyunlarında biraz kötüyüm .
FPS demişken CS:GO ve CS2’yi de çok uzun bir süre boyunca oynadım . Şuan oynamıyorum
Allah’a şükür burada da yalnız değilim hahahahaha . Örneğin ? Bir sürü güzel oyun varLamboyu
Hocam bende robloxtan çoğunlukla ulaaim oyunu oynuyorum![]()
Allah’a şükür burada da yalnız değilim hahahahaha . Örneğin ? Bir sürü güzel oyun var
Bende otobüs olarak Bus Simulatör 18 oynuyorum 21'e para vermeye kıyamadım
SCR ve British Railways’i bende oynadım ama puan sistemlerini güzel bulmuyorum . Başka bir araç almak çok zaman alıyor .Otobus konusunda bende Croydon oynuyorum trendede 2023 gibi baya sardigim Stepford County Railway ve British Railways oynuyorum.birde buyuk bir projede yonerim kurulundayim ve Londranin nerdeyse tamaminin gecip otobus ve metrolarin olucagi City Of London oyununu bekliyorum.
Discorddan takip ediyorum bir tane daha var onla karistirma amaSCR ve British Railways’i bende oynadım ama puan sistemlerini güzel bulmuyorum . Başka bir araç almak çok zaman alıyor .
City of London’u duymadım daha önce bakarım belki nasıl bir şey olacağına
Eğer spoiler filan varsa tabii
Bende otobüs te omsi oynuyorumOtobus konusunda bende Croydon oynuyorum trendede 2023 gibi baya sardigim Stepford County Railway ve British Railways oynuyorum.birde buyuk bir projede yonerim kurulundayim ve Londranin nerdeyse tamaminin gecip otobus ve metrolarin olucagi City Of London oyununu bekliyorum.
Bende otobüs te omsi oynuyorum
Roblox yasaklı değil mi. Nasıl oynuyorsunuz. Ben de oynamak istiyorumÇok çocukça gelebilir belki ama sırf ulaşım kategorisinden dolayı roblox oynuyorum . Şu an mükemmel olmasa bile , London - Croydon’u baz alan bir otobüs simülasyonu var . Bana sorarsanız piyasadaki bazı otobüs oyunlarından 50 gömlek daha üstün . Seslerin gerçekçiliği olsun vs. 1’e 1 harita . Direksiyon ile oynayabiliyorsun . Sonraki güncelleme ile daha da iyi olacakSeslerin gerçekçiliğini merak edenler olursa ;
Bunun dışında,
Bus Sim 21 : Next Stop
The Bus
Omsi ( çok az oynadım , maalesef çok donuyor ) gibi ulaşım ile alakalı oyunlar oynamaya bayılıyorum .
Karışık ve bir kategoride olmadan ise şöyle sıralardım .
Clash Royale , Clash of Clans gibi mobil bazlı oyunlar yıllardır oynuyorum , oynamaya devam edeceğim .
Mortal Komat 11’i oynadım , 1’i satın bile almadım . Berbat bir oyun gibi geldi bana story çok kötü . Zaten 11’de olduğu gibi benim yeteneğim yok böyle oyunlarda , çok hızlı ragequit atıyorum
Bunlar dışında pek fazla oyun oynamıyorum . Zaten genel olarak Ulaşım ile alakalı oyunlar benim dikkatimi çekiyor . FPS oyunlarında biraz kötüyüm .
FPS demişken CS:GO ve CS2’yi de çok uzun bir süre boyunca oynadım . Şuan oynamıyorum .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.