Epice koyarızGençler istersiniz yapalım öyle bir şey hem para da kazanırsınız tek sıkıntı Steame yayınlamaköğrenirsiniz zaten o kadar zor değil
Epice koyarızGençler istersiniz yapalım öyle bir şey hem para da kazanırsınız tek sıkıntı Steame yayınlamaköğrenirsiniz zaten o kadar zor değil
Ötöker Kant gibi uyduruk isim koyalım lisanssızsaBen niye Otokar koymıyım tek sıkıntı lisanslar (şaka omsi 2 dlclerin yapanları lisanssız yapıcak bir şey olmaz en kötü Citybus deriz yani)
Kodlamayı yapay zekaya yaptırırız sıkıntı değilEpice koyarız
Ben de hiç yapaamam, yazılımcığa aram yok benimBen gram anlamam şu işten , sizi bilemem ama . Bir kere kendi kendime yapmaya çalıştım kapıyı açmak için kodu yanlış yapmışım , zemin döndü direk![]()
Otocar daha iyi değil miÖtöker Kant gibi uyduruk isim koyalım lisanssızsa
Otogar koy istersenOtocar daha iyi değil mi
Ben hocam. TruckersMP'nin Calais-Duisburg dozumu alıyorum sonra çıkıyorum genelde.Ulaşımcı olup ETS 2 oynayan yok mu![]()
Siz de hişgeldiniz, konvoy yapdak yaBen hocam. TruckersMP'nin Calais-Duisburg dozumu alıyorum sonra çıkıyorum genelde.
Hocam yanınızda yazılımcı varken ne uğraşıyorsunuz yapa(ma)y(an) zeka ile.Kodlamayı yapay zekaya yaptırırız sıkıntı değil![]()
Oooooooo birde modellemeci bulduk mu tamamdırHocam yanınızda yazılımcı varken ne uğraşıyorsunuz yapa(ma)y(an) zeka ile.
Öyledir garip profil fotoğraflı O1264 haterı arkadaşımİett oyun yapıyor diye bir görsel paylaşılmıştı forumda . Yani yüksek teknolojilerle ( şüpheli ) yaptıkları oyunun görseline bakınca , burada gram anlamayan insanların daha iyi oyun yapacağına inanıyorum ben
Tabiki o kadar zor değil ki ben mesela Grafik tasarlamads gayet iyiyim,İett oyun yapıyor diye bir görsel paylaşılmıştı forumda . Yani yüksek teknolojilerle ( şüpheli ) yaptıkları oyunun görseline bakınca , burada gram anlamayan insanların daha iyi oyun yapacağına inanıyorum ben
Hahahahahaha şşş çaktırma yahuÖyledir garip profil fotoğraflı O1264 haterı arkadaşım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.