Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"ALTUR TURİZM." 'e ait çalışan ve hizmet veren "TR 34 LCU 867." plâkalı yeni kasa 2024 model "OTOKAR SULTAN COMFORT." Marka model küçük boy servis otobüsü bizlerle.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
20240411-144703.jpg
20240411-144606.jpg
20240411-144832.jpg

Ülkemizde elektrikli belediye otobüsü üreten her marka arka oturma düzenini şehirler arası gibi yapıyor.Avenue Electron'da ve Elektrikli Procity'ler de de öyle.Acaba elektrikli motor ya oyüzden mi öyle yapmak zorundalar diye düşünüyorum ama
KARSAN 'ın oturma düzeni iyi gibi

2016 yılında 290LF üretimi sonlanmasıyla 2016 yılında sadece KENT LF sistemine geçilmiştir
2017den beri aynı koltukları
2021den beri ZF ECOLİFE şanzımanını kullanıyor
2025 KENT LF güzel bir araç
İkaz sesini çok seviyorum

Otokar ile ilgili sormak istediğim birşey var. Çok uzman değilim ama ; neden TOGG gibi reklamı lansmanı yapılmadı . Tamamen yerli değil mi ? Çoğunlukla parçaları ithal mi ediliyor? Dediğim gibi çok uzman değilim ama yanlış bilmediğim birşey söylediysem kusura bakmayın . veya araba değil diye mi popüler olmadı ?

neden TOGG gibi reklamı lansmanı yapılmadı . Tamamen yerli değil mi ?
Otokar zaten Savunma-Sanayi ve Ulaşım'da reklama ihtiyacı olan bir marka değil. Yurt dışı dahil herkesin aklına gelen ilk Türk marka. TOGG'un yapılma sebebi piyasaya yeni çıkması. Otokar'ın reklama ihtiyacı yok çünkü zaten bol müşterisi var
veya araba değil diye mi popüler olmadı ?
İlgi alanınıza bağlı olarak çok popüler bir marka. Aile aracı üretmediği için duyulmamış olabilir fakat kendi ilgili kategorilerinde çok bilinen sevilen ve başarılı bir marka

Otokar ile ilgili sormak istediğim birşey var. Çok uzman değilim ama ; neden TOGG gibi reklamı lansmanı yapılmadı . Tamamen yerli değil mi ? Çoğunlukla parçaları ithal mi ediliyor? Dediğim gibi çok uzman değilim ama yanlış bilmediğim birşey söylediysem kusura bakmayın . veya araba değil diye mi popüler olmadı ?
Otokar popüler zaten, reklamı yapılmıyor çünkü ürün gamı çoğunlukla sıradan tüketicinin almayacağı araçlardan oluşuyor (otobüs, savunma aracı, kamyonet vs.) Daha yeni o sıradan araba kısmına giriyorlar. Çinli Foton’un lisansını aldılar geçenlerde, onun adı altında araçlar üretiyorlar. Atlas Kamyonetleri popüler oldu hatta, artık etrafta görüyorum belediyeler dahi almış. Önünde foton logosu foton yazısı, sürücü kapısında da klasik fontuyla OTOKAR yazısı var. Şimdi o sıradan araba kısmına geri dönüyorum: Tunland G7 diye bir pick-up çıkardılar Kasım 2024’te, pek kişinin kullandığını görmedim, umarım sadece ihtiyacı olan, offroad yapacak kullanır şehirde kesinlikle bulunmaması gereken türden.
neyse öyle bir araç çıkardılar yavaştan sıradan araba kısmına da giriyorlar. Aslında hep varlardı bu sektörde de fakat şu ana kadar hep Tofaş, Fiat markaları altında çıkarıyorlardı

Geri
Üst Alt