Copilotla yazdığın senaryolarda Bornova'yı Mercedes mahallesi yapıp otokarların girmesini yasaklaİzmire Otokar geliyor haberini aldım eğer hala kalitesizse deliricem. Başıma bela oldu ya İzulaş Otokar
Eshot otokar
İztaşıt otokar her şey otokar ya
Alınan araçlar ÖHO'lara satılanlardan bile daha boş, şerit takip kameraları yok.İzmire Otokar geliyor haberini aldım eğer hala kalitesizse deliricem. Başıma bela oldu ya İzulaş Otokar
Eshot otokar
İztaşıt otokar her şey otokar ya
Hic almasinlar daha iyi bide en bos paket alan eshotada ureten otokarada yaziklar olsunAlınan araçlar ÖHO'lara satılanlardan bile daha boş, şerit takip kameraları yok.
Otokarın suçu yok. Eshot sinekten yağ çıkarma uzmanı olmuş otokar da belediyeye satacağı için belediyenin isteği doğrultusunda şekillendiriyor otobüsüHic almasinlar daha iyi bide en bos paket alan eshotada ureten otokarada yaziklar olsun
Reddetsinlee ikarus teknolojisiye otobus uretilmezOtokarın suçu yok. Eshot sinekten yağ çıkarma uzmanı olmuş otokar da belediyeye satacağı için belediyenin isteği doğrultusunda şekillendiriyor otobüsü
ikarus mu abart, hem belediye istediği için hiç bir özellik yok. sakarya'ya geçtikleri kıyağı buraya geçmemişler. otokarı suçlayacağına eshot'un haline acıReddetsinlee ikarus teknolojisiye otobus uretilmez
Sakarya'ya satılan Kentler de fabrikada beklemiş 2024 model araçlar. ESHOT da böyle almış olabilir.ikarus mu abart, hem belediye istediği için hiç bir özellik yok. sakarya'ya geçtikleri kıyağı buraya geçmemişler. otokarı suçlayacağına eshot'un haline acı
dediğiniz kadar boş paketse özel üretim olabilirlerSakarya'ya satılan Kentler de fabrikada beklemiş 2024 model araçlar. ESHOT da böyle almış olabilir.
Hiçbir zaman otokarı sevmedim ve sevmeyeceğim@Emirinho10 hocam Otokarla ilgili tüm yazdıklarınıza katılıyorum Öho pazarında güçlü diye kaliteli Araç üretmiyor Türkiyeye ama yurtdışına Discordda İtalyan bir arkadaşım vardı gezerken İtalyadaki Otokarlara binmiş diyor Citaro kalitesinde
Böyle bir şey olamaz Öholar olmasa daha kaliteli yapmak zorundalar. Ama her sene Öholardan çıkarıyorlar parayı
Bende anlamıyorum birde laf ediyorlar Otokar mükemmel Otokar mükemmel diye önce tüm yolculara klima vursun 2-Otobüsü Temsa Avenue LF Plus gibi soğutsun 2021 modelleride arızalanmamayı öğrensinHiçbir zaman otokarı sevmedim ve sevmeyeceğim
Çünkü otokar mükemmelBende anlamıyorum birde laf ediyorlar Otokar mükemmel Otokar mükemmel diye önce tüm yolculara klima vursun 2-Otobüsü Temsa Avenue LF Plus gibi soğutsun 2021 modelleride arızalanmamayı öğrensin
Otokar demeyin bana deliriyorum inşallah İettyi kazıklar Otokar da anlarsınız beniÇünkü otokar mükemmel
Otokarım yapmazOtokar demeyin bana deliriyorum inşallah İettyi kazıklar Otokar da anlarsınız beni
Hocam Otokar Avrupaya daha kaliteli üretim yapıyor buna me diyeceksinOtokarım yapmaz
Halkımız bilinçsizHocam Otokar Avrupaya daha kaliteli üretim yapıyor buna me diyeceksin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.