Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzmire Otokar geliyor haberini aldım eğer hala kalitesizse deliricem. Başıma bela oldu ya İzulaş Otokar
Eshot otokar
İztaşıt otokar her şey otokar ya

İzmire Otokar geliyor haberini aldım eğer hala kalitesizse deliricem. Başıma bela oldu ya İzulaş Otokar
Eshot otokar
İztaşıt otokar her şey otokar ya
Copilotla yazdığın senaryolarda Bornova'yı Mercedes mahallesi yapıp otokarların girmesini yasakla

Dün akşam Meşhur O-4xxx serisinden 4016’yı yayladan mercan hastenesinin oraya çıkarken gördüm. Ön tabelasında hangi hattın yazdığını hatırlamıyorum bir tek tuzla köprüsü içmeler köprüsü yazıdpını hatırlıyorum. Arka tabelası 133M’idi

Hic almasinlar daha iyi bide en bos paket alan eshotada ureten otokarada yaziklar olsun
Otokarın suçu yok. Eshot sinekten yağ çıkarma uzmanı olmuş otokar da belediyeye satacağı için belediyenin isteği doğrultusunda şekillendiriyor otobüsü

@Emirinho10 hocam Otokarla ilgili tüm yazdıklarınıza katılıyorum Öho pazarında güçlü diye kaliteli Araç üretmiyor Türkiyeye ama yurtdışına Discordda İtalyan bir arkadaşım vardı gezerken İtalyadaki Otokarlara binmiş diyor Citaro kalitesinde
Böyle bir şey olamaz Öholar olmasa daha kaliteli yapmak zorundalar. Ama her sene Öholardan çıkarıyorlar parayı

@Emirinho10 hocam Otokarla ilgili tüm yazdıklarınıza katılıyorum Öho pazarında güçlü diye kaliteli Araç üretmiyor Türkiyeye ama yurtdışına Discordda İtalyan bir arkadaşım vardı gezerken İtalyadaki Otokarlara binmiş diyor Citaro kalitesinde
Böyle bir şey olamaz Öholar olmasa daha kaliteli yapmak zorundalar. Ama her sene Öholardan çıkarıyorlar parayı
Hiçbir zaman otokarı sevmedim ve sevmeyeceğim

Geri
Üst Alt