Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Semih, başlığı dağıtmak istemediğini söylüyorsun ama kullandığın ifadelerle zaten başlığı dağıtmış oluyorsun. “Hurda”, “çöp”, “inşallah alınmaz” gibi yorumlar teknik eleştiri değil, kişisel yargı. Bu forumda herkesin görüş belirtme hakkı var ama bu hak, saygı çerçevesinde kullanıldığında anlamlı olur.

Ama “git İzmir başlığında söyle” gibi yönlendirmeler, forumun genel yapısına ve paylaşım özgürlüğüne aykırı. Araç İzmir’de kullanılıyorsa, İzmirli bir üyenin yorum yapması kadar doğal bir şey yok.

Rick Grimes’a mesaj silme baskısı yapmak yerine, forum kurallarını uygulamak için raporlama seçeneğini kullanabilirsin. Moderatörlük, kişisel istekle değil, kurallar çerçevesinde yürür.

Son olarak, teknik eleştiri yapılabilir ama kişisel takıntı haline getirmek ne sana ne foruma katkı sağlar. Bu platform bilgi paylaşımı için var, kişisel öfke için değil.

Gerçekten. Tutturulmuş bir hurda hurda yeni otobüs yanmış olabilir ama bu bir kereye mahsus bir olay. Bir daha yaşanırsa gündeme gelmeli anca. Bu otokardan ne bekleniyor onu da anlamıyorum. Dendiği gibi F/P aracı, bunu da yerine getiriyorlar. Citaro gibi bir araç mı bekliyorlar acaba. Yok trim sesi kötü yok zangırdıyor bu kadar çıtkıldırım olmayın. Bu bir makine sonuçta, ses çıkarması, titremesi çok doğal. Bir de izmirdekilerin burun kıvırdığı otokarlar bizde köy hattına da gidiyor şehirlerarası tura da, hiç bir şey de yaşanmıyor. İzmir’deki garajlar dandik diye ihale otokar’a kitlenmemeli. Citaro falan gelse de kalitesini düşürürdü garajlarınız. Otokar sonuç olarak bir otobüsten beklenen 2 temel şeyi karşılıyor; çok oturaklı götürgeç vazifesini yerine getirimesi ve konforlu olması. Sizin otokarlarınız bunları karşılamıyorsa bunu sorgulamalısınız
Otokar F/P aracı olamaz. Aşağı yukarı Conecto kadar fiyatı var.

Semih, başlığı dağıtmak istemediğini söylüyorsun ama kullandığın ifadelerle zaten başlığı dağıtmış oluyorsun. “Hurda”, “çöp”, “inşallah alınmaz” gibi yorumlar teknik eleştiri değil, kişisel yargı. Bu forumda herkesin görüş belirtme hakkı var ama bu hak, saygı çerçevesinde kullanıldığında anlamlı olur.

Ama “git İzmir başlığında söyle” gibi yönlendirmeler, forumun genel yapısına ve paylaşım özgürlüğüne aykırı. Araç İzmir’de kullanılıyorsa, İzmirli bir üyenin yorum yapması kadar doğal bir şey yok.

Rick Grimes’a mesaj silme baskısı yapmak yerine, forum kurallarını uygulamak için raporlama seçeneğini kullanabilirsin. Moderatörlük, kişisel istekle değil, kurallar çerçevesinde yürür.

Son olarak, teknik eleştiri yapılabilir ama kişisel takıntı haline getirmek ne sana ne foruma katkı sağlar. Bu platform bilgi paylaşımı için var, kişisel öfke için değil.
Yapay zeka kullandınız mı acaba?

@Rick Grimes tartışmadan itibaren alakasız mesajları random sohbete taşıyabiliyor musun peki ? Genel başlık onu anladım da okuyacak misafirler boş mesajlarımızı okumasın
( sen taşıyınca bunu silicem )
Gece halledicem bu başlıkta dahil 2-3 başlığa bakıcam

Bir şey demiyorum efendim . Bir - şey - demiyorum .
Bir kez daha bu başlıkta da hurdakar yazıldığını görmek istemiyorum. Kimse görmek istemiyor

Otokar F/P aracı olamaz. Aşağı yukarı Conecto kadar fiyatı var. Ayrıca eskiyi ülkemize satıp yeniyi dış piyasaya satıyorlar.
Eski kasanın yeni kasadan aşağı kalır yanı yok fazlası da var bence. MB Türk zamanında daha kötüsünü yapmıştı. F/P konsuunda haklısınız Procity TR buna daha uygun

Otokarla ilgili son bir kaç günde bir şey farkettim ;
Çukurdan vesaire geçince , deli gibi sallanıyor içersi . Bu kadar tepki vermesi normal mi ? Yani şöyle diyeyim ; bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi ?
Akia’da burada çalışıyor ama bu kadar sallanmıyor ( aynı çukurdan , aynı hızla geçmesine rağmen )
Yaşayan var mı böyle bir şeyi

Otokarla ilgili son bir kaç günde bir şey farkettim ;
Çukurdan vesaire geçince , deli gibi sallanıyor içersi . Bu kadar tepki vermesi normal mi ? Yani şöyle diyeyim ; bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi ?
Akia’da burada çalışıyor ama bu kadar sallanmıyor ( aynı çukurdan , aynı hızla geçmesine rağmen )
Yaşayan var mı böyle bir şeyi
Aynısı Conecto G'de de oluyor. Araç çukurdan geçtiği an zangır zangır sarsılıyor. Yine de severim Mercedesi.

Geri
Üst Alt