15YK ------> 14R_D_D2537
Bu ifade aracın aslında 14R çalışacağını mı gösteriyor?
Sabah ilk seferini 15YK olarak atar ve 14R olarak geri döner. Akşam da tam tersi, 14R olarak gider ve 15YK olarak döner.15YK ------> 14R_D_D2537
Ekli dosyayı görüntüle 73556
Sistemde 15YK görünüyor fakat 14R'nin 3727 ve 2537 numaralı deparlarıdna çalışmış demek.15YK ------> 14R_D_D2537
Ekli dosyayı görüntüle 73556
Normal anlamına geliyor olabilir.@tolga NM ne anlama geliyor hocam
Bu arada araç 2025 model BMC Procity TR Plus
Ekli dosyayı görüntüle 73655
Her seferinde daha tuhafı çıkamaz diyorum ve tekrar tekrar çıkıyor gerçekten inanılmaz.Yanlışlıkla bastım şu araca , başka bir aracı ararkenBu da değişik
Akülü araç derken inşallah engelli bir bireyden bahsetmiyordur
Ekli dosyayı görüntüle 73661
Mümkündür, denerim.@tolga merhaba hocam mümkün müdür bilmiyorum ama sistem arac.iett.gov.tr'deki gibi bakılan aracın konumu güncellendiğinde de haritadan güncellenme şansı var mı
Mesela C-1605 yazdım siteden
Ekli dosyayı görüntüle 73667
Güncelleme aralığına değer girmeden yeni konum gelince kendisi algılayıp yeri haritadan değişmesi olabilecek bir şey mi ütopik mi yine
Filo amiri önce 09.34 kalkışlı seferi 3. duraktan başlayacak şekilde 09.39'a almış. Sonra durum normale dönünce tekrar 09.34'te kaldırmış aracı.Ekli dosyayı görüntüle 73771
Silinmelidir ne demek acaba ilginç
Temizlenmelidir olsa anlarım da silinmelidir ? Hiçbirşeye bağlayamıyorum . En azından burada 4-5 dakika gecikmeli kalkmış . Aynısından yukarıda bir yerde paylaşılmıştım . 2 saat rötarlı kalkmışEkli dosyayı görüntüle 73771
Silinmelidir ne demek acaba ilginç
Planlanan saatinde kalkmış 09:34Temizlenmelidir olsa anlarım da silinmelidir ? Hiçbirşeye bağlayamıyorum . En azından burada 4-5 dakika gecikmeli kalkmış . Aynısından yukarıda bir yerde paylaşılmıştım . 2 saat rötarlı kalkmış
Dakika aralığını 1 veya 1.5 yaparsanız filtrelediğiniz otobüsler veya hatlar otomatik olarak güncellenecektir. Güncelleme olduğunda normalde filtre gidiyordu. Bu sorun çözüldü.@tolga merhaba hocam mümkün müdür bilmiyorum ama sistem arac.iett.gov.tr'deki gibi bakılan aracın konumu güncellendiğinde de haritadan güncellenme şansı var mı
Mesela C-1605 yazdım siteden
Ekli dosyayı görüntüle 73667
Güncelleme aralığına değer girmeden yeni konum gelince kendisi algılayıp yeri haritadan değişmesi olabilecek bir şey mi ütopik mi yine
Maşallah eline sağlık hocam çok teşekkürlerDakika aralığını 1 veya 1.5 yaparsanız filtrelediğiniz otobüsler veya hatlar otomatik olarak güncellenecektir. Güncelleme olduğunda normalde filtre gidiyordu. Bu sorun çözüldü.
Neden 1 dakika diye soracak olursanız İETT verileri dakikalık güncelliyor. ESHOT'ta 30 saniye mesela.
Hocam Eshotta kalan otobüs kodlarını toparlıyorum haberimiz olsun yakında kalan araçlar gelicek.Dakika aralığını 1 veya 1.5 yaparsanız filtrelediğiniz otobüsler veya hatlar otomatik olarak güncellenecektir. Güncelleme olduğunda normalde filtre gidiyordu. Bu sorun çözüldü.
Neden 1 dakika diye soracak olursanız İETT verileri dakikalık güncelliyor. ESHOT'ta 30 saniye mesela.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.