Tema düzenleyici

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

M4628 susamış, su içmek için tesislerin önünde bekliyor. :ROFLMAO:
1752923394785.png

Konu sahibi
MOBİETT'deki gibi kart basan yolcu sayısı verisi olsa çok çok iyi olurdu.
Onunda sorunu inenleri tespit edemiyordu etmesi de imkansızdı zaten. Anca Silivri otobüsleri gibi validatörden her kapıda olması ve inen yolcular basarak inmesi lazım. Böylece sağlıklı içindeki yolcu sayısı anca gelebilir

Şöyle bir hata buldum. 133KT hattındaki İETT otobüslerini listele dediğimde bana ÖHO otobüslerini listeliyor. İETT otobüsü yok bu hatta, bu durumda haritada herhangi bir sonuç göremiyor olmam gerekiyor veya otobüs bulunamadı gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.

133kt.PNG

Konu sahibi
Şöyle bir hata buldum. 133KT hattındaki İETT otobüslerini listele dediğimde bana ÖHO otobüslerini listeliyor. İETT otobüsü yok bu hatta, bu durumda haritada herhangi bir sonuç göremiyor olmam gerekiyor veya otobüs bulunamadı gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 74150
Anlık hatta göre filtrelemede diğer filtreler çalışmıyor. İki ayrı filtreleme gibi düşün. İlk üç kutu kendi içinde en alt kutu kendi içinde

@tolga doğru muyum hocam

Ekli dosyayı görüntüle 74150
Merhaba, ilgileneceğim. İlettiğiniz için teşekkürler.
Anlık hatta göre filtrelemede diğer filtreler çalışmıyor. İki ayrı filtreleme gibi düşün. İlk üç kutu kendi içinde en alt kutu kendi içinde

@tolga doğru muyum hocam
Doğrudur, öyle olmuş.

Geri
Üst Alt