En büyük hayali uçmakmış. Hız limitini araçtan kaldırıp uçmaya gelmiş sanırım
Sanırım uçuyor.En büyük hayali uçmakmış. Hız limitini araçtan kaldırıp uçmaya gelmiş sanırım
İçindeki 34 kişi de susamış olabilir
o yolcu sayısı değil 34 oturarak 154 ayakta toplam yolcu sayısını veriyorİçindeki 34 kişi de susamış olabilir
MOBİETT'deki gibi kart basan yolcu sayısı verisi olsa çok çok iyi olurdu.o yolcu sayısı değil 34 oturarak 154 ayakta toplam yolcu sayısını veriyor![]()
Onunda sorunu inenleri tespit edemiyordu etmesi de imkansızdı zaten. Anca Silivri otobüsleri gibi validatörden her kapıda olması ve inen yolcular basarak inmesi lazım. Böylece sağlıklı içindeki yolcu sayısı anca gelebilirMOBİETT'deki gibi kart basan yolcu sayısı verisi olsa çok çok iyi olurdu.
Sizde bu bizdeki"Gittiğin kadar öde" sistemi olabilir mi?Onunda sorunu inenleri tespit edemiyordu etmesi de imkansızdı zaten. Anca Silivri otobüsleri gibi validatörden her kapıda olması ve inen yolcular basarak inmesi lazım. Böylece sağlıklı içindeki yolcu sayısı anca gelebilir
Şehir içinde sadece silivri hatlarında var. Onun dışında marmaray ve metrobüste iade alabiliyorsun gittiğin durak sayısına göreSizde bu bizdeki"Gittiğin kadar öde" sistemi olabilir mi?
Şile'de ? Olabilir mi?Şehir içinde sadece silivri hatlarında var. Onun dışında marmaray ve metrobüste iade alabiliyorsun gittiğin durak sayısına göre
O tarafa hiç gitmedim bilgim yok. Orada bildiğim kadarıyla normal otobüs değil uzun yol otobüsleri çalışıyor Man ve MercedesinŞile'de ? Olabilir mi?
Aslında inen sayısı da sayım kamerası ile tespit edilebiliyor fakat gösterilemiyordu.Onunda sorunu inenleri tespit edemiyordu etmesi de imkansızdı zaten. Anca Silivri otobüsleri gibi validatörden her kapıda olması ve inen yolcular basarak inmesi lazım. Böylece sağlıklı içindeki yolcu sayısı anca gelebilir
Şile'de de var.Şile'de ? Olabilir mi?
Şilede İETT’nin çalıştığı (139T, 139D vs)’dekilerde var. Sitesinde vardı İETT’nin hangi hatların kademeli tarife olduğuŞile'de ? Olabilir mi?
Anlık hatta göre filtrelemede diğer filtreler çalışmıyor. İki ayrı filtreleme gibi düşün. İlk üç kutu kendi içinde en alt kutu kendi içindeŞöyle bir hata buldum. 133KT hattındaki İETT otobüslerini listele dediğimde bana ÖHO otobüslerini listeliyor. İETT otobüsü yok bu hatta, bu durumda haritada herhangi bir sonuç göremiyor olmam gerekiyor veya otobüs bulunamadı gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 74150
Merhaba, ilgileneceğim. İlettiğiniz için teşekkürler.Şöyle bir hata buldum. 133KT hattındaki İETT otobüslerini listele dediğimde bana ÖHO otobüslerini listeliyor. İETT otobüsü yok bu hatta, bu durumda haritada herhangi bir sonuç göremiyor olmam gerekiyor veya otobüs bulunamadı gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 74150
Doğrudur, öyle olmuş.Anlık hatta göre filtrelemede diğer filtreler çalışmıyor. İki ayrı filtreleme gibi düşün. İlk üç kutu kendi içinde en alt kutu kendi içinde
@tolga doğru muyum hocam
Stadyumda da capacity vardı gećenM4603 Boğazdere’de yüzmektedir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.