İBB kaynaklı kesinti olmuş sanırım. Şu an sorun yok.Veri alınıyor da , trafik neden %0 olarak gözüküyor onu anlamadım ben
Yoksa otobüslerin doluluk oranını mı görebileceğiz ?!?!?!?!Ekli dosyayı görüntüle 77483
Yeni ana sayfadan bir görünüm.
Keşke böyle bir şey olsa , süper olurdu . İşe de yarardı ama zor sankiYoksa otobüslerin doluluk oranını mı görebileceğiz ?!?!?!?!
Semih çözene kadar ya piksellerden kör olacak ya da meraktan kalp krizi geçirecekEkli dosyayı görüntüle 77483
Hocam bir sürpriz yapıp erkenden ekleseniz yoksa meraktan çatlayacağızEkli dosyayı görüntüle 77483
Uyku düzenimi bozdu Tolga abi yaSemih çözene kadar ya piksellerden kör olacak ya da meraktan kalp krizi geçirecek
Maalesef o veri sağlanmıyor. Fakat Android uygulaması için anonim olarak "Otobüse bindim" özelliği getirmeyi planlıyorum. Yani diyelim ki bir otobüse bindiniz. Bu otobüsün doluluk oranını, klima durumunu anlık olarak iletebileceksiniz. Bu veri de otobüse tıklayanlar tarafından görülebilecek belirli bir süre boyunca.Yoksa otobüslerin doluluk oranını mı görebileceğiz ?!?!?!?!
Ne olduğunu söyledim amaUyku düzenimi bozdu Tolga abiyi yaMeraktan da çatladım . Bide hep piksel piksel çıldırıyorum
![]()
Daha bugün geldim İstanbul'a. Çalışmalara başladım, en geç bu ay sonu gelecek yeni özellik.Hocam bir sürpriz yapıp erkenden ekleseniz yoksa meraktan çatlayacağız
O zaman hoşgeldiniz hocamDaha bugün geldim İstanbul'a. Çalışmalara başladım, en geç bu ay sonu gelecek yeni özellik.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.