Tourismo olarak kaydedilen Conecto da var.
Tourismo olarak kaydedilen Conecto da var.
Torismo Citarodan pahalı değil miTourismo olarak kaydedilen Conecto da var.
Hocam Birde İzmir için ne oldu?Tourismo olarak kaydedilen Conecto da var.
Hocam bu O345 lere baktım ama veri bulunamadı yazıyor yılı da 2021 e aldım kapı kodunu mu yanlış yazıyorum acabaTourismo olarak kaydedilen Conecto da var.
Travego da varmışTourismo olarak kaydedilen Conecto da var.
Bu araçlar çok sınırlı çalıştı. O yüzden bulamamak normal. 2016'ya kadar normal hatlarda çalıştılar. Ardından 2020 gibi adliye servisi yapmaya başladılar. 2021'den sonra da filodan ayrıldılar.Hocam bu O345 lere baktım ama veri bulunamadı yazıyor yılı da 2021 e aldım kapı kodunu mu yanlış yazıyorum acaba
2020'den sonrasına takıldım filo listesinde.Hocam Birde İzmir için ne oldu?
Onu bizim başlıkta tartışalım bi,veya DM'de2020'den sonrasına takıldım filo listesinde.
1) Sağ üstteki arama yerinde buna basBu geçmiş seferlerine bakmayı yapamadım ben tablodan, yardımcı olurmusunuz?
Nereden bulabilirim geçmiş seferleriBu araçlar çok sınırlı çalıştı. O yüzden bulamamak normal. 2016'ya kadar normal hatlarda çalıştılar. Ardından 2020 gibi adliye servisi yapmaya başladılar. 2021'den sonra da filodan ayrıldılar.
Ekli dosyayı görüntüle 73367
Şu mesajda belirtilmiş.1) Sağ üstteki arama yerinde buna bas
Ekli dosyayı görüntüle 73389
Ekli dosyayı görüntüle 73387
2) burdan tarihi seçmek zorunlu diğerleri keyfi ve sorgulaya bas biraz bekleyince listeleniyor
Ekli dosyayı görüntüle 73388
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.