Ben Isuzuyu çok övünce yeni makyajlı kasa yollardan sıkılıp denizde sefer atmaya karar vermiş
En azından stadyumda maç izlemeye çalışmıyorBen Isuzuyu çok övünce yeni makyajlı kasa yollardan sıkılıp denizde sefer atmaya karar vermiş
Ekli dosyayı görüntüle 74199
Gerçekten denize düşen Citiport var. Kapı numarasını hatırlayamadım, sonra araca ne oldu bilmiyorum.Ben Isuzuyu çok övünce yeni makyajlı kasa yollardan sıkılıp denizde sefer atmaya karar vermiş
Maalesef hatırlıyorum haberi çok şaşırmıştım eminönü peronlardaGerçekten denize düşen Citiport var. Kapı numarasını hatırlayamadım, sonra araca ne oldu bilmiyorum.
![]()
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü (6 saat süren çalışmayla çıkarıldı)
Eminönü’nde park halindeki boş İETT otobüsü denize düştü. Otobüs, uzun süren çalışmalar sonucu vinçle denizden çıkarıldı. İETT Genel Müdürü, İrfan Demet gazetecilere yaptığı açıklamada otobüs sürücüsünün sertifikasına el konulduğunu söyledi. Kaza sonrası konuşan otobüs şoförü ise, “Kumandaya...www.ntv.com.tr
A-107 idi , sonradan 2016 model Kent LF almıştı. (Başka bir şoföre geçti tabii)Gerçekten denize düşen Citiport var. Kapı numarasını hatırlayamadım, sonra araca ne oldu bilmiyorum.
![]()
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü (6 saat süren çalışmayla çıkarıldı)
Eminönü’nde park halindeki boş İETT otobüsü denize düştü. Otobüs, uzun süren çalışmalar sonucu vinçle denizden çıkarıldı. İETT Genel Müdürü, İrfan Demet gazetecilere yaptığı açıklamada otobüs sürücüsünün sertifikasına el konulduğunu söyledi. Kaza sonrası konuşan otobüs şoförü ise, “Kumandaya...www.ntv.com.tr
İyide şoför kovulmuş nasıl kent alıyorA-107 idi , sonradan 2016 model Kent LF almıştı.
O yüzden mi Öhoda şirket Özulaş falan var(Çakma İzulaş)Mal sahibi alıyor şoför tutuyor. Her mal sahibi aracı sürecek diye bir şey yok
Denize düşen araç tamir edildi, bir süre de öyle çalıştı diye hatırlıyorum.A-107 idi , sonradan 2016 model Kent LF almıştı. (Başka bir şoföre geçti tabii)
Tüm elektrik aksamları tuzlu suyla pert olmuştur nasıl düzeltmişler. Sıfırdan araç yapmak gibi bir şeyDenize düşen araç tamir edildi, bir süre de öyle çalıştı diye hatırlıyorum.
2025 ARAÇ
Aynen öyle ama sayı olarak Kenter daha çok olduğu için özellikle kent den bahsettim2025 ARAÇdaha ayı çıkmadı. Tek sorun Kentler değil demekki tüm 2025 modeller
Valla yok böyle bir cidden. İstifa ediyorum hesabı kapatıp gidicem@emreunel159 hocam baktığınız bozuluyor maşallah 2025 aracı bile bozdunuz![]()
evet arkadaşlar bu araçta gitmişBen Isuzuyu çok övünce yeni makyajlı kasa yollardan sıkılıp denizde sefer atmaya karar vermiş
Hocam şimdi hangi araca bakacaksiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.