Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları | Sayfa 16 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

M4628 susamış, su içmek için tesislerin önünde bekliyor. :ROFLMAO:
1752923394785.png

Şöyle bir hata buldum. 133KT hattındaki İETT otobüslerini listele dediğimde bana ÖHO otobüslerini listeliyor. İETT otobüsü yok bu hatta, bu durumda haritada herhangi bir sonuç göremiyor olmam gerekiyor veya otobüs bulunamadı gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.

133kt.PNG

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Şöyle bir hata buldum. 133KT hattındaki İETT otobüslerini listele dediğimde bana ÖHO otobüslerini listeliyor. İETT otobüsü yok bu hatta, bu durumda haritada herhangi bir sonuç göremiyor olmam gerekiyor veya otobüs bulunamadı gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 74150
Anlık hatta göre filtrelemede diğer filtreler çalışmıyor. İki ayrı filtreleme gibi düşün. İlk üç kutu kendi içinde en alt kutu kendi içinde

@tolga doğru muyum hocam

Ekli dosyayı görüntüle 74150
Merhaba, ilgileneceğim. İlettiğiniz için teşekkürler.
Anlık hatta göre filtrelemede diğer filtreler çalışmıyor. İki ayrı filtreleme gibi düşün. İlk üç kutu kendi içinde en alt kutu kendi içinde

@tolga doğru muyum hocam
Doğrudur, öyle olmuş.

• 100
Tepkiler: emreunel159

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.