Tema düzenleyici

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yenisahra istasyonu ...

20250419_175736.jpg

Şu Allahın cezası hattaki sidik kokusuna yıllardan beridir bir çözüm bulamadılar. 1-) M4 metrosu 2-) T1 tramvayı iğrenç kokuyor.

Bu metro hattında klima sorunu var. Son iki yıldır kliması iyi çalışan bir metro setine denk gelmedim. Ya klimalarına bakım yapmıyorlar, ya da klimayı en kısık ayarda açıyorlar. Eskiden içerisi buz gibi olurdu, şimdi terliyoruz içeride. Kapılar rüzgar geçirmemiş olsa içeride iyice pişeceğiz. Yüksek hızlara çıktığında kapılardan rüzgar geliyor, biraz olsun serinletiyor.

Bu metro hattında klima sorunu var. Son iki yıldır kliması iyi çalışan bir metro setine denk gelmedim. Ya klimalarına bakım yapmıyorlar, ya da klimayı en kısık ayarda açıyorlar. Eskiden içerisi buz gibi olurdu, şimdi terliyoruz içeride. Kapılar rüzgar geçirmemiş olsa içeride iyice pişeceğiz. Yüksek hızlara çıktığında kapılardan rüzgar geliyor, biraz olsun serinletiyor.
CRRC olsa Antarktika gibi metroya binerdiniz

Klima sorununun yanında ses problemi de var. Araçlarda ses yalıtımı yok sanki.
Kulağımda kulaklık son sesin 1-2 altı müzik dinlerken bile duyuyorum o tız sesi.

Geri
Üst Alt