CRRC olsa Antarktika gibi metroya binerdinizBu metro hattında klima sorunu var. Son iki yıldır kliması iyi çalışan bir metro setine denk gelmedim. Ya klimalarına bakım yapmıyorlar, ya da klimayı en kısık ayarda açıyorlar. Eskiden içerisi buz gibi olurdu, şimdi terliyoruz içeride. Kapılar rüzgar geçirmemiş olsa içeride iyice pişeceğiz. Yüksek hızlara çıktığında kapılardan rüzgar geliyor, biraz olsun serinletiyor.
Klima sorununun yanında ses problemi de var. Araçlarda ses yalıtımı yok sanki.Bu metro hattında klima sorunu var. Son iki yıldır kliması iyi çalışan bir metro setine denk gelmedim. Ya klimalarına bakım yapmıyorlar, ya da klimayı en kısık ayarda açıyorlar. Eskiden içerisi buz gibi olurdu, şimdi terliyoruz içeride. Kapılar rüzgar geçirmemiş olsa içeride iyice pişeceğiz. Yüksek hızlara çıktığında kapılardan rüzgar geliyor, biraz olsun serinletiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.