M4aM10 mu? O neredeyse tamamlandı gibi
M4b diye ayrılacaktı hocam
M10 hattının zaten son dokunuşları yapılıyor
M4aM10 mu? O neredeyse tamamlandı gibi
M4 hattının Kaynarca’dan sonrası için;
Bu proje halen devam ediyor mu? Bi ara revize edilecekti. Revize edildi mi?
M4a
M4b diye ayrılacaktı hocam
M10 hattının zaten son dokunuşları yapılıyor
M10 ,M4'ün uzatması gibi miydiM10 mu? O neredeyse tamamlandı gibi
M10 garip bir şeydi. Çarşı ile kaynarcadaki metroya bağlayacaktıM10 ,M4'ün uzatması gibi miydi
Daha doğrusu şu:M10 garip bir şeydi. Çarşı ile kaynarcadaki metroya bağlayacaktı
M10, M4'ü bir nebze dikine kesen, bir nebze paralel ilerleyen bir hat. Garip bir hat olduğu doğru ama değerl, İstanbul doğuya ve kuzeye doğru büyüyünce anlaşılacak.M10 ,M4'ün uzatması gibi miydi
inşallah kuzeye doğru büyümezDaha doğrusu şu:
M10 Pendik YHT'den başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sonlanacak. M10 aslında şehrin doğusundaki bir kuzey-güney aktarma hattı olacak. En önemli özelliği Kaynarca istasyonunda M4B, diğer istasyonlarda M4A'ya direkt aktarma sunması.
M10, M4'ü bir nebze dikine kesen, bir nebze paralel ilerleyen bir hat. Garip bir hat olduğu doğru ama değerl, İstanbul doğuya ve kuzeye doğru büyüyünce anlaşılacak.
İnşallah İstanbul direkt büyümezinşallah kuzeye doğru büyümez
Metronun Liverysini (kaplama) beğendim baya güzel olmuş
livery ne idir? liverpool aklıma geliyor sadeceMetronun Liverysini (kaplama) beğendim baya güzel olmuş
Hocam alışmışım kaplama demek özellikle oyunlarda çok kullanırım o kelimeyi o yüzdenlivery ne idir? liverpool aklıma geliyor sadece
M4 araçlarındaki kaplamalar çok güzel.Metronun Liverysini (kaplama) beğendim baya güzel olmuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.