Tema düzenleyici

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hemen hemen hergün kayaşehir merkez ve fenertepe duraklarını görüyorum.
İkiside sizin bahsettiğiniz gibi...
Halkalı Stadı istasyonunda içeride hala çalışmalar sürüyor gibi, hala işçi ekipleri mesai saatlerinde inip çıkıyor. İstasyon girişlerindeki bekçi kulübelerini de hala kaldırmadılar.

Kayasehir merkez durak peyzaj çalışmaları başlamış.
Ancak kuleye yakın asansöre gidiş yolu bi değişik olmuş. Tamam kot farkı var ama neden kaldırımdan direk iniş yapmamışta u çizmişler anlamadım.
Fotolar bugüne ait
1000113455.jpg
1000113454.jpg

Anlık olarak içeriyi bilmiyorum ama fenertepe istasyonu dışında ve çevresinde, kamyonla dökülen çim altı topraklar öbek öbek vaziyette en az 2 haftadır beklemekte ve çalışan kimse bulunmamakta. Etrafı çitle kapalı vaziyette bekliyor.

Anlık olarak içeriyi bilmiyorum ama fenertepe istasyonu dışında ve çevresinde, kamyonla dökülen çim altı topraklar öbek öbek vaziyette en az 2 haftadır beklemekte ve çalışan kimse bulunmamakta. Etrafı çitle kapalı vaziyette bekliyor.
Sertifikasyon hariç neyi bekliyor olabilirler en ufak fikrim yok, işi PR'a dökmek ve grand opening yapmak için 29 Ekimi bekliyorlarsa vah hizmet bekleyen bu halkın haline yani.

Sertifikasyon hariç neyi bekliyor olabilirler en ufak fikrim yok, işi PR'a dökmek ve grand opening yapmak için 29 Ekimi bekliyorlarsa vah hizmet bekleyen bu halkın haline yani.
Muhtemelen dediğiniz senaryodan ötürü bekliyor. U serisi de “BİZ YAPTIH HA ONLAAAR YAPMADI” demek için ortaya çıkmadı mı?

Yıllardır konuşulan bir konu. Önceki Wowturkey'de tüm açılış tarihlerini sıralayıp bu düşüncenin yersiz olduğunu kanıtlamıştım. Bitince açıyorlar. belki 1-2 gün protokolün programı bekleniyor olabilir ama özel günler beklenmiyor.

Bir sorum olacak: Bu hatta beklediğimiz açılış kısmi bir açılış dğeil mi? Halkalı Garına kadar açılmayacak.

Bir sorum olacak: Bu hatta beklediğimiz açılış kısmi bir açılış dğeil mi? Halkalı Garına kadar açılmayacak.
hayır tam açılış bekliyoruz, bakanlığın niyeti de bu yönde. zaten istasyon inşaatları yüzey peyzajı harici tamamen bitmiş durumda, geriye çok bir şey kalmadı

69 km'lik tüm güzergah çalışmaya başladığında günlük ortalama yolcu sayısının ne kadar olacağını düşünüyorsunuz

karşılaştırma için hattın 2024 yılı ortalaması 26.392, tüm zamanların rekoru ise 40.302

şahsen ortalama 60.000 civarına çıkacağını düşünüyorum, bu hat her türlü harcanan paraya göre çok az yolcu taşısa da 2030'a kadar 150.000'i geçerse başarsız statüsünden çıkarabiliriz diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt