Sen önce binseydin bugün 19'a yoktunordanda benim için Menemene
Olsun ya ne olacak 697 onu ikiye katlar ögle yemeği niyetine yerHattın uzunlukEkli dosyayı görüntüle 78034
bugün hastaydım dışarı hiç çıkmadımSen önce binseydin bugün 19'a yoktun
2 saat 40 dk gene iyiymiş trafikte 800 o kadar süruyorYukarıada-Mahmudiye-Bergama-Tınaztepe (5:15 Yukarıada, 17:35 Turizm Fakültesi):
GraphHopper Maps | Route Planner
Plan routes and get driving directions from GraphHopper Maps using open source and open datagraphhopper.com
WoW-İzmir hattını hazırlıyorum, (2güne hazır olur herhaldeHattın uzunlukEkli dosyayı görüntüle 78034
Derken?benim 101 benzeri miWoW-İzmir hattını hazırlıyorum, (2güne hazır olur herhalde)
Evet ama Tüm İzmirliler içinDerken?benim 101 benzeri mi
SağolunEvet ama Tüm İzmirliler için
Şimdilik Görünen Menemen-Torbalı
Hocam bu arada elinize sağlık, böyle hat aklıma gelmezdi
Benimki de Manzara durağıSağolun
Ben ve Atabeyin en yakın durakları söyleyeyim
Benimki evimin önü olacaksa illa Bahçelievler durağı (Ali Rıza Avni Blv)Atabeyinki Yüzüncü Yıl Karakolu
benim park durağı (atatürk mahallesine doğru olan çünkü nedense 868 de 2 tane park isimli durakları var)Sağolun
Benimki evimin önü olacaksa illa Bahçelievler durağı (Ali Rıza Avni Blv)Atabeyinki Yüzüncü Yıl Karakolu
Ben komple 868 güzergahını alayimbenim park durağı (atatürk mahallesine doğru olan çünkü nedense 868 de 2 tane park isimli durakları var)
Hocam hangi hatlar geçiyor oradanbende Koyundere durağındayımçoğu wowturkey kullanıcısı menemende yaşıyor galiba
@Atabey , Senin durağı 1 cadde ile kaçırmışım yaAtabeyinki Yüzüncü Yıl Karakolu
Hocam hangi manzara durağı, durak kodunu atabilir misiniz?Benimki de Manzara durağı
Manzara durağı kodu 21540@Atabey , Senin durağı 1 cadde ile kaçırmışım ya
Hocam hangi manzara durağı, durak kodunu atabilir misiniz?
Bu arada 2. Aşamayı da bitirdim, yolları da düzenledim. (Menemen İzban - Esbaş İzban)
Durağı tamamlanan arkadaşlar;
@Hermes , @blockytg , @Ayaz , @kısayolunuzunu edit: @Atabey
Ekli dosyayı görüntüle 78066Hat Mükemmel![]()
İkinci evimden de geçiyor@Atabey , Senin durağı 1 cadde ile kaçırmışım ya
Hocam hangi manzara durağı, durak kodunu atabilir misiniz?
Bu arada 2. Aşamayı da bitirdim, yolları da düzenledim. (Menemen İzban - Esbaş İzban)
Durağı tamamlanan arkadaşlar;
@Hermes , @blockytg , @Ayaz , @kısayolunuzunu edit: @Atabey
Ekli dosyayı görüntüle 78066Hat Mükemmel![]()
%100 evine baskın atmıycam(Senin çift katlı Güleryüzü bulamayabilirsin)Sağolun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.