evet311 körüklü mü çalışıyor?
evet311 körüklü mü çalışıyor?
Yuvarlaktan düz karşıya geçip, yasa parkı perondan yolcuyu alır, sonra çiçekçilerin olduğu yerde açılacak bir yoldan Zübeyde Hanım Sokağına devam eder, Garanti Bankası sonrası Bahriye Üçoktan devam eder.Yine olmaz hocam, Karşıyaka İzban babası küçük bir baba, ardından sağ yaptığı yol da dar ve parklanmanın bol olduğu bir yol (dolmuşlar bile girmiyor oraya).
O bir keresinde Hamsi Şenliği vakti olmuştu biliyorum, ama o seferde Esentepe'ye girmedi,Meydandan Ring yaptı 579 misali311 numaraya giriyor.
Yuvarlaktan düz karşıya geçip, yasa parkı perondan yolcuyu alır, sonra çiçekçilerin olduğu yerde açılacak bir yoldan Zübeyde Hanım Sokağına devam eder, Garanti Bankası sonrası Bahriye Üçoktan devam eder.
Zübeyde Hanım Caddesi otobüs geçisi için çok dar değil mi ?Ekli dosyayı görüntüle 78533
Duraklar kırmızı olacak şekilde öneriniz böyle midir?
Öyle, ondan dolayı güzergahı doğru mu anlamadım diye emin olamadımZübeyde Hanım Caddesi otobüs geçisi için çok dar değil mi ?
Orası tek yön, o yüzden çok sorun olmaz, ayrıca Zübeyde Hanım Sokağı üzerinde durak öngörmedim. Zübeyde Hanımdan sonra tekrar Remzi Bey Apartmanı yönüne Bahriye Üçok Bulvarına, sonra sola Ordu Sokağı, sağa Girne'den devam. Bayraklı-Bornova-Konak hatları Bahriye Üçok'tan sağa, Bahçelievler'den devam.Öyle, ondan dolayı güzergahı doğru mu anlamadım diye emin olamadım
Orada durak olması işe yarayabilir (duraklar biraz yakın olsa da)Orası tek yön, o yüzden çok sorun olmaz, ayrıca Zübeyde Hanım Sokağı üzerinde durak öngörmedim.
Peki hocam dönüşte güzergah nasıl olacak?Zübeyde Hanımdan sonra tekrar Remzi Bey Apartmanı yönüne Bahriye Üçok Bulvarına, sonra sola Ordu Sokağı, sağa Girne'den devam. Bayraklı-Bornova-Konak hatları Bahriye Üçok'tan sağa, Bahçelievler'den devam.
Orada durak olması işe yarayabilir (duraklar biraz yakın olsa da)
Peki hocam dönüşte güzergah nasıl olacak?
Bulvar-Karşıyaka-Zübeyde Hanım -Remzi Bey mi?
Güzergahı anladım ama bana hala mantıklı gelmiyor, Peronların olduğu yer bu durumda atıl duracak ve Zübeyde Hanım Caddesi boyunca parklanma kalkacak ve bunun üzerine uzun solo bile çalışmayacak :/Ekli dosyayı görüntüle 78535
Peron içine girişi gösteremedim şu an perondan o sokağa çıkış yok
Beydağ-Otogar hattı var açılmaz995 Ödemiş-İzmir Otogar iztaşıt hattı açılsın.
Güzergahı da Bayındır-Torbalı-Ayrancılar-Optimum AVM olsun.
Tire-Beydağ olursa İZULAŞ olur.Bayındır,Ödemiş,Kiraz ve Beydağ tarafına İztaşıt geldi ama garip şekilde oralardan İztaşıtla Tireye ulaşım yok. İlginç bir durum...
Yalnız Tire'ye İztaşıt gelir de otogardan hattı açılırsa 858 misali gider bence, 858 ile Çırpı Camii civarına gidip oradan Tire'ye gider gibiBayındır,Ödemiş,Kiraz ve Beydağ tarafına İztaşıt geldi ama garip şekilde oralardan İztaşıtla Tireye ulaşım yok. İlginç bir durum...
Aynı güzergahı paylaşan 697 ve 806 var, lakin Ayrancılar'dan kastınız merkezi ise ozaman pekala olur ama Ödemiş-Otogar olarak değil de995 Ödemiş-İzmir Otogar iztaşıt hattı açılsın.
Güzergahı da Bayındır-Torbalı-Ayrancılar-Optimum AVM olsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.