Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bostanlı hatlarını da iptal edip 852 Menemen-Çanakkale Asfaltı-Çiğli-Otoyol-Karya hattı açıldı mı tam olur. Tabii öncesinde tramvay hızlandırılmalı.
Bozankaya setleri geldikten sonra tramvayda özellikle T3'te gözle görülür iyileşme olur.

T2'nin yapımından beri yeni araç alınmadı diye biliyorum.

491 Esbaş Aktarma Merkezi - Sarnıç Aktarma Merkezi

Ege Serbest Bölge - Çevreyolu - Uzundere Giriş - Evka 7 - Irmak Mahallesi - Kemal Reis Caddesi - Gaziemir Meydanı - Devlet Hastanesi - Sarnıç Aktarma Merkezi

Bu hat ile birlikte 891 numaralı hattın seferlerinde azaltmaya gidilmelidir.

887 Sosyal Konutlar - Konak

Sosyal Konutlar - Devlet Hastanesi - Altay Spor Tesisleri - Sarnıç Aktarma - Beyazevler - Esbaş Aktarma - Karabağlar - Tünel - Konak

233 Beyazevlere girmeyip direkt Esbaşa devam etmeli

152 Gaziemir - Konak

Gaziemir PTT durağına kadar aynı güzergahtan devam edip Kemal Reis ve Hasan Güven caddelerini takip ederek Optimum’dan sonra güzergahına devam etmeli

808 Esbaş - Cumaovası

Esbaş’tan kalkan otobüsler Hasan Güven - Kemal Reis caddelerini takip ederek 828 numara ile aynı güzergahı kullanacak şekilde devam ederek Özcan Sitesi önünden geçerek kendi güzergahına girmeli.

508, 691, 510, 353, 891 ve 828 aynı güzergah üzerinden devam etmeli.

Bozankaya setleri geldikten sonra tramvayda özellikle T3'te gözle görülür iyileşme olur.

T2'nin yapımından beri yeni araç alınmadı diye biliyorum.
Bostanlı hatları iptal edilmez ama dediğiniz gibi bir kaç ay içinde Bozankaya setleri geldikten sonra Çiğli-Alaybey arası kesintisiz çalışacak. Bana göre İkçü-Semra Aksu-Ataşehir Kavşağı-Alaybey arası kesintisiz olur. Organize sanayiden ring seferler devam eder. Ayrıca F.Altay-Halkapınar tramvayınında sefer sıklığı artacak. Gün içinde yolcu potansiyeli fazla günlük yolcu sayısı 150 bin kişiye dayandı. Karşıyaka çiğliden sonra da 200 binleri buldu. Sıklık artınca dahada artacaktır.

201, 203 ve 205 numaralı başka havalimanı hatları açılmalı bence
201: Menemen-Havalimanı (anadolu caddesi)

203: Kemalpaşa-Havalimanı (kemalpaşa caddesini kullanacak şekilde)

205: Urla-Havalimanı (balçovaya kadar mithatpaşa sonra otoyoldan gidebilir)

numara yetmedi ama üçyoldan başlayıp karabağlardan geçen bir havalimanı hattıda olması lazım

numara yetmedi ama üçyoldan başlayıp karabağlardan geçen bir havalimanı hattıda olması lazım
205 çok iyi iş görür gibi geliyor bana genelde turistler yada yazlıkları olan kişiler 1-2 otobüsle ,güzelbahçe, urla, karaburun ve çeşme taraflarına gidebilir

Numara 208 koyulsun

205 Çeşme'ye uzayabilir belki

210 Numaralı Seferihisar da açılmalı

202 nin balçovaya kadar duraksız sahil yolundan götürüp otoyola girmesini çok saçma buluyorum en azından 10 güzergahından gitsin

409 Yeşilyurt - Sarnıç Aktarma Merlezi

İhsan Alyanak Bulvarı - Erdal Yaklav Caddesi - Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı - 4012. Sokak - Sırrı Atalay Caddesi - Altan Aydın Caddesi - Akçay Caddesi - Sarnıç İçi - Sarnıç Aktarma

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt