Zaten H.Pınar 2'den kalkıyor Metrodreamin sitesinde oluşturdum bakabilirsin, daha yapacağım amaAz daha uzat halkapınara da gitsin
Zaten H.Pınar 2'den kalkıyor Metrodreamin sitesinde oluşturdum bakabilirsin, daha yapacağım amaAz daha uzat halkapınara da gitsin
O güzergah için Halkapınar 1 daha uygun değil mi ? Manas Bulvarından geçen 502,599 hatları Halkapınar 1'den kalkıyor.Zaten H.Pınar 2'den kalkıyor Metrodreamin sitesinde oluşturdum bakabilirsin, daha yapacağım ama
Olabilir ama soğukkuyu civarı hatları da H.Pınar 2'den kalkıyor, bence ikisine de gitmeliydi ben de onu yaptımO güzergah için Halkapınar 1 daha uygun değil mi ? Manas Bulvarından geçen 502,599 hatları Halkapınar 1'den kalkıyor.
Evet ama onlar Anadolu Caddesinden izbanın yanından gidiyor. O yol direkt Halkapınar 2'ye çıkıyor orada parklaması daha kolay ama diğer hatlar için Halkapınar 2 biraz ters kalıyor.Olabilir ama soğukkuyu civarı hatları da H.Pınar 2'den kalkıyor, bence ikisine de gitmeliydi ben de onu yaptım![]()
Tamam revize edip Halkapınar 1'den başlatırımEvet ama onlar Anadolu Caddesinden izbanın yanından gidiyor. O yol direkt Halkapınar 2'ye çıkıyor orada parklaması daha kolay ama diğer hatlar için Halkapınar 2 biraz ters kalıyor.
Bahriye Üçok olacaksa, Karşıyaka İZBAN'dan başlamalı.962 Bahriye Üçok - Alsancak Gar
Hafta içi sabahları 912 yoğunluğunu almak için bu hat çalışabilir. Cevdet Bilsay Caddesinden Anadolu Caddesine çıkıp Soğukkuyu Trafik durağından itibaren 912 gibi güzergaha devam eder. @berke86 hocamız bahsetmişti, Soğukkuyu Trafik durağına bu hat boş gelir, 912'nin alamadığı yolcuları alır.
Naldöken İzban'dan gir-çık yapabilir mi hocam, siz bu konuda bilgisiniz de çünküBahriye Üçok olacaksa, Karşıyaka İZBAN'dan başlamalı.
Gerek yok, Anadolu Caddesinden düz devam etsin.Naldöken İzban'dan gir-çık yapabilir mi hocam, siz bu konuda bilgisiniz de çünkü
Karşıyaka İzbanda dolmuşlardan dolayı park alanı yok ama aslında Karşıyaka veya Bostanlı İskele'den başlayıp Girne'den Anadolu Caddesi'ne çıkabilir.Bahriye Üçok olacaksa, Karşıyaka İZBAN'dan başlamalı.
izmirimkart takılıp ÖHO olacaklar ya...Karşıyaka İzbanda dolmuşlardan dolayı park alanı yok ama aslında Karşıyaka veya Bostanlı İskele'den başlayıp Girne'den Anadolu Caddesi'ne çıkabilir.
Evka-2 dolmuşları yakınında olan varsa deneyebilir mi bi?izmirimkart takılıp ÖHO olacaklar ya...
daha olmadılarEvka-2 dolmuşları yakınında olan varsa deneyebilir mi bi?
Belirli tarihi mi var?daha olmadılar
YokBelirli tarihi mi var?
Oraya solo küçük otobüs harici sokamazsınız, hem parklanma var hem de dönüşler dar.Bahriye Üçok olacaksa, Karşıyaka İZBAN'dan başlamalı.
Olursa en fazla Selçuk-Havaalanı hattı açılır o da gece tarifesi olarak, başka birşey beklemeyin Selçuk'tan.Kimse konuşmuyor ama Selçuk- Bornova Metro açılmalı bölgeyi şehir merkezine bağlayan hat kalmadı ordan aktarma yapılır (Hatta özel olarak 180 dakika aktarma hakkı olmalı)
dolmuş peronu ESHOT peronu oluverir işte, o zaman eklemli otobüs çok rahat çalışır.Oraya solo küçük otobüs harici sokamazsınız, hem parklanma var hem de dönüşler dar.
Parklanma var derken şahsi araç parklanması var, bir de oraya körüklü yine girmez yol dar.dolmuş peronu ESHOT peronu oluverir işte, o zaman eklemli otobüs çok rahat çalışır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.