Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine olmaz hocam, Karşıyaka İzban babası küçük bir baba, ardından sağ yaptığı yol da dar ve parklanmanın bol olduğu bir yol (dolmuşlar bile girmiyor oraya).
Yuvarlaktan düz karşıya geçip, yasa parkı perondan yolcuyu alır, sonra çiçekçilerin olduğu yerde açılacak bir yoldan Zübeyde Hanım Sokağına devam eder, Garanti Bankası sonrası Bahriye Üçoktan devam eder.
 
ksk..PNG

Duraklar kırmızı olacak şekilde öneriniz böyle midir?
Yuvarlaktan düz karşıya geçip, yasa parkı perondan yolcuyu alır, sonra çiçekçilerin olduğu yerde açılacak bir yoldan Zübeyde Hanım Sokağına devam eder, Garanti Bankası sonrası Bahriye Üçoktan devam eder.
 
Öyle, ondan dolayı güzergahı doğru mu anlamadım diye emin olamadım
Orası tek yön, o yüzden çok sorun olmaz, ayrıca Zübeyde Hanım Sokağı üzerinde durak öngörmedim. Zübeyde Hanımdan sonra tekrar Remzi Bey Apartmanı yönüne Bahriye Üçok Bulvarına, sonra sola Ordu Sokağı, sağa Girne'den devam. Bayraklı-Bornova-Konak hatları Bahriye Üçok'tan sağa, Bahçelievler'den devam.
 
Orası tek yön, o yüzden çok sorun olmaz, ayrıca Zübeyde Hanım Sokağı üzerinde durak öngörmedim.
Orada durak olması işe yarayabilir (duraklar biraz yakın olsa da)
Zübeyde Hanımdan sonra tekrar Remzi Bey Apartmanı yönüne Bahriye Üçok Bulvarına, sonra sola Ordu Sokağı, sağa Girne'den devam. Bayraklı-Bornova-Konak hatları Bahriye Üçok'tan sağa, Bahçelievler'den devam.
Peki hocam dönüşte güzergah nasıl olacak?
Bulvar-Karşıyaka-Zübeyde Hanım -Remzi Bey mi?
 
Bayındır,Ödemiş,Kiraz ve Beydağ tarafına İztaşıt geldi ama garip şekilde oralardan İztaşıtla Tireye ulaşım yok. İlginç bir durum...
Yalnız Tire'ye İztaşıt gelir de otogardan hattı açılırsa 858 misali gider bence, 858 ile Çırpı Camii civarına gidip oradan Tire'ye gider gibi
 
995 Ödemiş-İzmir Otogar iztaşıt hattı açılsın.
Güzergahı da Bayındır-Torbalı-Ayrancılar-Optimum AVM olsun.
Aynı güzergahı paylaşan 697 ve 806 var, lakin Ayrancılar'dan kastınız merkezi ise ozaman pekala olur ama Ödemiş-Otogar olarak değil de

Torbalı-Semt Garajı olarak olur, eski 720 şeklinde,
 
Geri
Üst Alt