Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzbanın 90 dakika kalkması dolayısıyla yeni hat önerim

400 Menemen otogar Karşıyaka
880 Menemen Halkapınar metro 1
Hatları kuzey için çözüm olacaktır

5 dakikada bir sefer yapması gerek o haliyle bile çakılı olur artık. Eğer mevcut hatlar eskisi gibi Gümrük'e uzatılmazsa 822 Egekent Aktarma Merkezi - Halkapınar Metro 2 hattı da destek hat olarak açılmalı.

Karşıyaka 400ün yüksek sıklığını kaldıramaz. Mavişehir aktarmalı Bostanlı İskele olmalı.

Kemer Torbalı hattı da açılmalı.

Ödemiş-Tire hattı. Bayındır/Ödemişi Tireye bağlayan yoldan eshot geçmiyor tek 774 geçiyor oda sadece tokiye kadar (Ödemişi iyice güneydoğu izmirin ilçeler arası aktarması yaptık)

400. mesaja özel;

400 : Bostanlı İskele - Otogar - Şirinyer Aktarma

Güzergah;
Bostanlı İskele - Sahilyolu - Alaybey - Girne - Örnekköy - Çevreyolu - Westpark - Otogar - Onat - Homeros - Adnan Kahveci - Menderes - Şirinyer

Buca içerisinde daha çok gezdirilebilir.

Not: Menemen - Bostanlı gitsin 300 alsın, banane

Haritasal Canlandırma
400.mesaja menemen bostanlı iskele çok iyi giderdi
şaka bi yana Yeni Girne'den E87'yi kullanacak olan hatlara önem verilmeli diye düşünüyorum
hatta daha kuzeydeki 830 hattı Egekent 2-Harmandalı-Anadolu Caddesi-Çiğli İtfaiye-E87 Otoyolu-Westpark-Bornova Metro olarak tekrar açılmalı
Bence 850 Ulukent-Tuzçullu hattı süzbeyliye uzatılmalı perkur süresini en fazla 5 dakika uzatır, süzbeyliye giden eshot yok hemde kuş cenneti için kullanılabilir olur.
Bu hattı teee eski wowturkey de önermiştim 851 olarak,o zamandan yana Tuzçullu'ya hat varken buraya hat koymamışlar,şaka gibi

Eğer İzmir ile Manisa belediyeleri anlaşabilirse iki il arası açılması gereken otobüs hatlarını metrodreaminde yaptım, şu anda duraksız sadece güzergahı göstermek için yaptım, linkten bakabilirsiniz.

https://metrodreamin.com/view/bW9yOGpjYWVVMmRqYlFHMnNYTXRiWVo3b0V1MXwz
havalimanı-manisa hattına otogar durağı eklense,cbü-menemen hattı karşıyaka veya en kötü ihtimalle çiğli aktarmaya uzarsa mükemmel bir proje ortaya çıkar

Geri
Üst Alt