Depar hatlar buradaki gibi İzulaşta olsa çok güzel olur aslında. Hat depar olmasa bile olabilir
zaten İzulaş'taki birkaç hatta bu var,Depar hatlar buradaki gibi İzulaşta olsa çok güzel olur aslında. Hat depar olmasa bile olabilir
Senin 838te zamanında 2 kapılı doruk çalışıyormuşzaten İzulaş'taki birkaç hatta bu var,
838'e bakın mesela, sabah seferleri Çamlık Camii den başlıyor
Buca'da öyle ring yok, 878 var ama o da geri Şirinyer'e dönmüyor, Yerleşke'de parkuru bitiriyorŞeyi soracağım
Sirinyer-Seyfi Demirsoy - Hasanağa - Belediye - Şirinyer yapan bi hat var mı?
Zamanında denk geldim, ben o hatta Sultan City girdiğine bile şahidimSenin 838te zamanında 2 kapılı doruk çalışıyormuş
Bu yeni açılan 869 mu ne vardı o tam tersini mi yapıyordu?Buca'da öyle ring yok, 878 var ama o da geri Şirinyer'e dönmüyor, Yerleşke'de parkuru bitiriyor
Şeyi soracağım
Sirinyer-Seyfi Demirsoy - Hasanağa - Belediye - Şirinyer
Bir yerden baslayip oraya tekrar giden hat mi olurOraya o hat ya tramvay ya da otobüs olarak lazım.
Olur hocam hani RİNG hat diyoruz yaBir yerden baslayip oraya tekrar giden hat mi olur533 bile 1 dk dinleniyor ringlerse bile hic hemen kalkan gormedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.