biliyorum, biliyoruz, bir ümit sadeceYine açmayacaklar ki olan halka olacak

biliyorum, biliyoruz, bir ümit sadeceYine açmayacaklar ki olan halka olacak
187 ->
H.Pınar Metro 2-Demirköprü
Anadolu Cd.-Altınyol-Cevdet Bilsay Cd.-Ordu Blv.
Güzergahı oluşturulmuş haliyle birazdan paylaşacağım
Girne'ye dönüp kavşakta Dönebilir mi Çiğli yönüne dönüp sonra aşağı gelip sonra dönemez mi hocam?Ordu Bulvarında Girne Bulvarını geçemezsin. Zorunlu sağ var.
Ordu Bulvarı altında İzban, üstünde 128(ya da 125 hatırlayamadım.) Var.
Bir de Cevdet Bilsay'da sadece 361 var ve bu hat da orada çalışabilir herhaldeGirne'ye dönüp kavşakta Dönebilir mi Çiğli yönüne dönüp sonra aşağı gelip sonra dönemez mi hocam?
Dönebilir fakat o kavşağında da güzel trafiği var.Girne'ye dönüp kavşakta Dönebilir mi Çiğli yönüne dönüp sonra aşağı gelip sonra dönemez mi hocam?
Fark etmez ki hocam, sağlam trafik ne ölçüde olursa olsun, 1 dönüşte 45 dakika kaybedecek değilDönebilir fakat o kavşağında da güzel trafiği var.
Orası doğru en kötü +10 yazar orası (en kötü)Fark etmez ki hocam, sağlam trafik ne ölçüde olursa olsun, 1 dönüşte 45 dakika kaybedecek değil
Gördüm,biraz garipmiş harbiden
Bilmiyorum, izbana paralel gidiyor diye kullanılır düşündümO hattın açılması iyi olur mu (evet olur, hatta benim işime bile gelir.)
Ama daha önce açılmadı gereken hatlar var. Ki oranın da o hatta o kadar ihtiyacı yok gibi
Dolmuşlar kullanıyor bu dönüşü Manas Bulvarından Halkapınar 1'e gitse dolmuş yolcusunu alır
Halkapınar 2 fark eder mi?Dolmuşlar kullanıyor bu dönüşü Manas Bulvarından Halkapınar 1'e gitse dolmuş yolcusunu alır
İzbana paralel gitsin diye sırf Halkapınar 2'den başlattımHalkapınar 2 fark eder mi?
Karşıyaka Bornova bu yolu kullanıyordu demi?Dolmuşlar kullanıyor bu dönüşü Manas Bulvarından Halkapınar 1'e gitse dolmuş yolcusunu alır
Manas Bulvarından giderse Bahçelievler'deki dolmuş yolcusunu toplar Manas Bulvarı'ndan Halkapınar 2'ye gitmek ters olurHalkapınar 2 fark eder mi?
Evet Atatürk Mahallesi ve Y.garaj dolmuşları da kullanıyorKarşıyaka Bornova bu yolu kullanıyordu demi?
O zaman hattıManas Bulvarından giderse Bahçelievler'deki dolmuş yolcusunu toplar Manas Bulvarı'ndan Halkapınar 2'ye gitmek ters olur
Evet Atatürk Mahallesi ve Y.garaj dolmuşları da kullanıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.