izban kullanıp dolmuşa binin792 hattı var olduğundan talep reddedilmiştir, 792'yi Pamucak'a uzattırim 693'e aktaracağız

izban kullanıp dolmuşa binin792 hattı var olduğundan talep reddedilmiştir, 792'yi Pamucak'a uzattırim 693'e aktaracağız
izban kullanıp dolmuşa binin
Numara??? Yaylayurt - Çandarlı
Yaylayurt Çandarlı'ya çok yakın bir köy ama ulaşım yok, bu yüzden bu hat açılmalı.
Kuzeyde doğru dürüst hat yok kuzeye 20 kadar hat lazım??? Çamlık - Aliağa Aktarma Merkezi
Fotoğrafta paylaştığım yere hiçbir otobüs hattı yok, bölgenin ulaşımı için hat açılmalı.
Güzergah:
Çamlık - Aliağa Devlet Hastanesi - Aliağa Merkez - Aliağa Aktarma Merkezi
Aliağa Toki yapılınca ve Aliağa-Aliağa Toki hattı eklenince güzergahı burdan geçirirler diye düşünüyorum??? Çamlık - Aliağa Aktarma Merkezi
Fotoğrafta paylaştığım yere hiçbir otobüs hattı yok, bölgenin ulaşımı için hat açılmalı.
Güzergah:
Çamlık - Aliağa Devlet Hastanesi - Aliağa Merkez - Aliağa Aktarma Merkezi
Hele eskiden daha kötüydü, Özdere'ye ve Seferihisar'a falan hat varken Bergama'ya yoktu. Bergama'ya gideceğim zaman otogardan kalkan minibüsleri kullanmak zorunda kalıyordum. O zamanlar Bergama'ya hat yok, diğer ilçelere var diye kıskanırdım.Kuzeyde doğru dürüst hat yok kuzeye 20 kadar hat lazım
Dikili - Çandarlı hattı da açılmalı. Güzergahı Denizköy, Bademli, Yahşibey ve yol üzerindeki yazlık sitelerden geçmeli. Oralara yıllardır çok ev yapıldı ama ulaşım yok.Kuzeyde doğru dürüst hat yok kuzeye 20 kadar hat lazım
Önermiştim, numarası 859 idiDikili - Çandarlı hattı da açılmalı. Güzergahı Denizköy, Bademli, Yahşibey ve yol üzerindeki yazlık sitelerden geçmeli. Oralara yıllardır çok ev yapıldı ama ulaşım yok.
Bence 850 Ulukent-Tuzçullu hattı süzbeyliye uzatılmalı perkur süresini en fazla 5 dakika uzatır, süzbeyliye giden eshot yok hemde kuş cenneti için kullanılabilir olur
Şimdi saydım eshot bergamada 36 köyden geçiyormuş toplamda 114 köy var (galiba google öyle dedi)Önceden Türkiye'de en çok köyü olan ilçe Bergama diye duymuştum. Gerçekten çok köy var, haritadan nereye baksam farklı yerlerde bir sürü köy görüyorum. Her köye ulaşım sağlanmaya çalışılsa en az 5 yeni hat açılması gerekebilir.
Bergama'da açılan eshot hatlarının sayısı diğer ilçelere göre az değil, 7 köy hattı açıldı ama hala daha birçok köye otobüs gitmiyor.Şimdi saydım eshot bergamada 36 köyden geçiyormuş toplamda 114 köy var (galiba google öyle dedi)
Uçan karsan yaptırsana copilota belki o daha iyi olur Atahan ya da Atabey diyelim kimliğini gizlemek isteyen şahsaTramvay yapsınlar o zaman tüm köylere giden![]()
İşim olmayınca hattı çizcemTramvay yapsınlar o zaman tüm köylere giden![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.