Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
??? Yaylayurt - Çandarlı

Yaylayurt Çandarlı'ya çok yakın bir köy ama ulaşım yok, bu yüzden bu hat açılmalı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250812_124327_Maps.jpg
    Screenshot_20250812_124327_Maps.jpg
    165.5 KB · Görüntüleme: 5
??? Çamlık - Aliağa Aktarma Merkezi

Fotoğrafta paylaştığım yere hiçbir otobüs hattı yok, bölgenin ulaşımı için hat açılmalı.

Güzergah:
Çamlık - Aliağa Devlet Hastanesi - Aliağa Merkez - Aliağa Aktarma Merkezi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250812_125019_Maps.jpg
    Screenshot_20250812_125019_Maps.jpg
    245.8 KB · Görüntüleme: 9
??? Çamlık - Aliağa Aktarma Merkezi

Fotoğrafta paylaştığım yere hiçbir otobüs hattı yok, bölgenin ulaşımı için hat açılmalı.

Güzergah:
Çamlık - Aliağa Devlet Hastanesi - Aliağa Merkez - Aliağa Aktarma Merkezi
Aliağa Toki yapılınca ve Aliağa-Aliağa Toki hattı eklenince güzergahı burdan geçirirler diye düşünüyorum

Bence 850 Ulukent-Tuzçullu hattı süzbeyliye uzatılmalı perkur süresini en fazla 5 dakika uzatır, süzbeyliye giden eshot yok hemde kuş cenneti için kullanılabilir olur

Önceden Türkiye'de en çok köyü olan ilçe Bergama diye duymuştum. Gerçekten çok köy var, haritadan nereye baksam farklı yerlerde bir sürü köy görüyorum. Her köye ulaşım sağlanmaya çalışılsa en az 5 yeni hat açılması gerekebilir.

Önceden Türkiye'de en çok köyü olan ilçe Bergama diye duymuştum. Gerçekten çok köy var, haritadan nereye baksam farklı yerlerde bir sürü köy görüyorum. Her köye ulaşım sağlanmaya çalışılsa en az 5 yeni hat açılması gerekebilir.
Şimdi saydım eshot bergamada 36 köyden geçiyormuş toplamda 114 köy var (galiba google öyle dedi)

Geri
Üst Alt