Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
666 Sasalı-Büyük Çiğli-Anadolu Caddesi-Bayraklı-Bornova-Adil Demir-Otoyol-Otogar (Menemen ÖHO/İzmir HO plaka)
Onat tüneli açıldıktan sonra Onat tüneli-Homeros Blv.-Mustafa Kemal Sahil Blv.-Üçkuyular İskele olsa?

818 hattı mutlaka Sarnıç Aktarma'ya uzatılmalı
Gaziemir içine 353 zaten girdiğinden Kahramanlar Caddesi-302 sokak-315 sokak şeklinde bir yol izleyebilir
Böylece Sarnıç-Ayrancılar ı kapsayan bölge Buca'ya üç yerine iki vasıta ile ulaşabilir

Gaziemir içine 353 zaten girdiğinden Kahramanlar Caddesi-302 sokak-315 sokak şeklinde bir yol izleyebilir
Böylece Sarnıç-Ayrancılar ı kapsayan bölge Buca'ya üç yerine iki vasıta ile ulaşabilir
Önce sıklığı arttırılsın sabahleyin dopdolu gidiyor

Önce sıklığı arttırılsın sabahleyin dopdolu gidiyor
İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu durağından depar servis açmaları lazım. 353ün sadece esbaşa gelmesi bile 25 dakika sürüyordur. 818 tek başına yetmiyor. 353e de sabah akşam esbaşdan depar servis koymaları lazım.

Son düzenleme:
Hime yazsak kabul edilir bu arada çok iyi fikir

ESHOT'un depar sistemine ağırlık vermesi, gerekirse yeni bir hat açarak işi çözmesi lazım
Örnek olarak sabah vakti 20 Kooperatif Evleri-Konak hattının Hasan Tahsin Ortaokulu kalkışlı 20-1 Hasan Tahsin-Konak şeklinde işlemesi
akşamları da Lozan kalkışlı 20-2 Lozan Meydanı-Kooperatif Evleri şeklinde hatlar açılabilir

Örnek olarak sabah vakti 20 Kooperatif Evleri-Konak hattının Hasan Tahsin Ortaokulu kalkışlı 20-1 Hasan Tahsin-Konak şeklinde işlemesi
akşamları da Lozan kalkışlı 20-2 Lozan Meydanı-Kooperatif Evleri şeklinde hatlar açılabilir
Yeni hat açmaya gerek yok. 680 örneği gibi depar servis yapmaları lazım.

1000005292.jpg

İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu durağından depar servis açmaları lazım. 353ün sadece esbaşa gelmesi bile 20 25 dakika sürüyor. 818 tek başına yetmiyor. 353e de sabah akşam esbaşdan depar servis koymaları lazım.
komik gelebilir ama 353'ün de sıklığının artması gerekiyor. Araç nadir geçiyor

Sırf arkadaşımdan biliyorum 353 nadir geçtiği için otobüs + İzban + yürüme/dolmuş yapan var

komik gelebilir ama 353'ün de sıklığının artması gerekiyor. Araç nadir geçiyor

Sırf arkadaşımdan biliyorum 353 nadir geçtiği için otobüs + İzban + yürüme/dolmuş yapan var
Ben de öyle yaptım,zamanında

Geri
Üst Alt