@erkinalp hocamız sanırım Uğur Mumcu mahallesi civarlarından bahsetti. Orada İngiliztepe parkı varmış.ingiliztepe neresi oluyor acaba ?
@erkinalp hocamız sanırım Uğur Mumcu mahallesi civarlarından bahsetti. Orada İngiliztepe parkı varmış.ingiliztepe neresi oluyor acaba ?
Gerek yok ya, Harmandalı-Esin Sitesi arası kısımdan Büyük Çiğli'ye ESHOT var zaten.Aslında İngiliztepe - Evka 2 arası gidip oradan Çiğli merkeze inse sonra tekrar Esin Sitesi'ne çıksa aktarma imkanı tanır.
Onat tüneli açıldıktan sonra Onat tüneli-Homeros Blv.-Mustafa Kemal Sahil Blv.-Üçkuyular İskele olsa?666 Sasalı-Büyük Çiğli-Anadolu Caddesi-Bayraklı-Bornova-Adil Demir-Otoyol-Otogar (Menemen ÖHO/İzmir HO plaka)
GraphHopper Maps | Route Planner
Plan routes and get driving directions from GraphHopper Maps using open source and open datagraphhopper.com
Önce sıklığı arttırılsın sabahleyin dopdolu gidiyor818 hattı mutlaka Sarnıç Aktarma'ya uzatılmalı
Gaziemir içine 353 zaten girdiğinden Kahramanlar Caddesi-302 sokak-315 sokak şeklinde bir yol izleyebilir
Böylece Sarnıç-Ayrancılar ı kapsayan bölge Buca'ya üç yerine iki vasıta ile ulaşabilir
o İzmir ulaşımının kanayan yarası,912 için kaç kez yazdım da umursamadılarÖnce sıklığı arttırılsın sabahleyin dopdolu gidiyor
İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu durağından depar servis açmaları lazım. 353ün sadece esbaşa gelmesi bile 25 dakika sürüyordur. 818 tek başına yetmiyor. 353e de sabah akşam esbaşdan depar servis koymaları lazım.Önce sıklığı arttırılsın sabahleyin dopdolu gidiyor
Hime yazsak kabul edilir bu arada çok iyi fikir818 hattı mutlaka Sarnıç Aktarma'ya uzatılmalı
Gaziemir içine 353 zaten girdiğinden Kahramanlar Caddesi-302 sokak-315 sokak şeklinde bir yol izleyebilir
Böylece Sarnıç-Ayrancılar ı kapsayan bölge Buca'ya üç yerine iki vasıta ile ulaşabilir
Muhtarla konuşun o halletsin. Tek sizin yazmanızla düzelmez.o İzmir ulaşımının kanayan yarası,912 için kaç kez yazdım da umursamadılar
Toplu kampanya da bir çözümMuhtarla konuşun o halletsin. Tek sizin yazmanızla düzelmez.
434 ün açılması ve 535 in Örnekköy kıyısına uzamasında bizzat etkili olduklarını görünce hak veriyorum,sorun şu ki 912 bizim mahalleden geçmiyor yine de ilgilenirler miMuhtarla konuşun o halletsin. Tek sizin yazmanızla düzelmez.
Yeni hat açmaya gerek yok. 680 örneği gibi depar servis yapmaları lazım.Örnek olarak sabah vakti 20 Kooperatif Evleri-Konak hattının Hasan Tahsin Ortaokulu kalkışlı 20-1 Hasan Tahsin-Konak şeklinde işlemesi
akşamları da Lozan kalkışlı 20-2 Lozan Meydanı-Kooperatif Evleri şeklinde hatlar açılabilir
zaten izmirin görüp görebileceği tek düzenli depar sistemi bu galiba, kışın çok daha sık oluyorYeni hat açmaya gerek yok. 680 örneği gibi depar servis yapmaları lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 76552
Belki kilimcitepeden de depar açılabilir.zaten izmirin görüp görebileceği tek düzenli depar sistemi bu galiba, kışın çok daha sık oluyor
O da olabilir aslında,Belki kilimcitepeden de depar açılabilir.
komik gelebilir ama 353'ün de sıklığının artması gerekiyor. Araç nadir geçiyorİsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu durağından depar servis açmaları lazım. 353ün sadece esbaşa gelmesi bile 20 25 dakika sürüyor. 818 tek başına yetmiyor. 353e de sabah akşam esbaşdan depar servis koymaları lazım.
Ben de öyle yaptım,zamanındakomik gelebilir ama 353'ün de sıklığının artması gerekiyor. Araç nadir geçiyor
Sırf arkadaşımdan biliyorum 353 nadir geçtiği için otobüs + İzban + yürüme/dolmuş yapan var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.