Kaymakamlıkta son durak yapacak otobüs dönüşte şehitlik metroya uğrayarak sefer yapabilir. Kaymakamlık dışında otobüslerin duracağı alan yokŞehitlik daha iyi, hem de yol üstü.
Kaymakamlıkta son durak yapacak otobüs dönüşte şehitlik metroya uğrayarak sefer yapabilir. Kaymakamlık dışında otobüslerin duracağı alan yokŞehitlik daha iyi, hem de yol üstü.
Bu hatları HİM'e yazdım umarım olumlu cevap gelirbu hat için iki rota aklıma geldi
1. Tekeli - Selçuk
Güzergah:
Tekeli-Çileme-Karakuyu-Palamutarası-Yenice-Çakaltepe-Çile-Ahmetbeyli-Pamucak-Aquapark-Efes-Selçuk
Palamutarası, Çileme ve Yeniceye şuan hiç eshot girmiyor sadece yakındaki anayoldan 775 geçiyor.
Selçuk sahili ve aquapark bence eshotun gitmesi gereken biryer çok fazla otel olan bir yer ve efesten geçmesi bu hattıda turistlerin kullanması içinde kolay olur
2. Gümüldür - Selçuk
Güzergah:
Gümüldür-Özdere-Ahmetbeyli-Pamucak-Aquapark-Efes-Selçuk
Gümüldür ve Özdereyi bağlayan sadece 778 var o yüzden bence bu hat o yönden işe yarar hem izmirin güney sahilini bir hat ile birleştirir
Muhtemelen her zaman olduğu gibi red gelir, son zamanlarda gerekli hiçbir hattı açmıyorlar.Bu hatları HİM'e yazdım umarım olumlu cevap gelir
"eshotun gitmediği yer olmicak" deyişine göre bu hattı kabul etmemeleri saçma olur ama dediğin gibi çok umutlanmayalımMuhtemelen her zaman olduğu gibi red gelir, son zamanlarda gerekli hiçbir hattı açmıyorlar.
Eshotun gitmediği yer olmicak deyişi galiba merkez ilçelerde geçerli. İlçelerde otobüsün gitmediği birsürü köy var. Mesela Aliağa ve Çeşme'de Eshot hizmeti sadece ilçe merkeziyle sınırlı."eshotun gitmediği yer olmicak" deyişine göre bu hattı kabul etmemeleri saçma olur ama dediğin gibi çok umutlanmayalım
Belki ama bence 849'du galiba hatırlamıyorum aliağa-yenişakran hattını köylere uzatabilirler şuanda rotasından diğer hatlar gidiyor (yenişakranın içi ve cezaevi hariç) cezaevinden çok kolay aliağanın bazı köylerine uzatabilirler diye düşünüyorumEshotun gitmediği yer olmicak deyişi galiba merkez ilçelerde geçerli. İlçelerde otobüsün gitmediği birsürü köy var. Mesela Aliağa ve Çeşme'de Eshot hizmeti sadece ilçe merkeziyle sınırlı.
Çeşme de ilçe merkezinde bile heryere gitmiyor sadece otogar ve adliyeEshotun gitmediği yer olmicak deyişi galiba merkez ilçelerde geçerli. İlçelerde otobüsün gitmediği birsürü köy var. Mesela Aliağa ve Çeşme'de Eshot hizmeti sadece ilçe merkeziyle sınırlı.
Dolmuş tekeline karşı gelemiyorlar.Çeşme de ilçe merkezinde bile heryere gitmiyor sadece otogar ve adliye
849 Aliağa Osb'yş de görebilmeliBelki ama bence 849'du galiba hatırlamıyorum aliağa-yenişakran hattını köylere uzatabilirler şuanda rotasından diğer hatlar gidiyor (yenişakranın içi ve cezaevi hariç) cezaevinden çok kolay aliağanın bazı köylerine uzatabilirler diye düşünüyorum
OSB'ye servisler vardır herhaldr oraya hattı götürmezler.849 Aliağa Osb'yş de görebilmeli
Dolmuş vardır belkiOSB'ye servisler vardır herhaldr oraya hattı götürmezler.
Bergama OSB ye hat yaptılar amaOSB'ye servisler vardır herhaldr oraya hattı götürmezler.
Menemen'e de,Bergama OSB ye hat yaptılar ama
Bergama OSB ye hat yaptılar ama
Bergamadaki muhtemelen köyler için açılmıştır, sadece Osb'ye gitmiyor birkaç köyü dolaşıyor. Menemen'de de Atatürk Mahallesi'ni dolaşıp OSB'ye gidiyor. Aslında Aliağa'ya da açılması lazım da açarlar mı zor görünüyor.Menemen'e de,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.