Bizi önemsemeyecekHocam o kadar güzel ki, incelemek için bütün günümü ayırmam gerekiyor. (İlk bakışta aşk)
Bizi önemsemeyecekHocam o kadar güzel ki, incelemek için bütün günümü ayırmam gerekiyor. (İlk bakışta aşk)
2023 Aralık ayından beri hazırlıyorumHocam bu şaheseri kaç ayda hazırladınız acaba
sağolun hocamHocam o kadar güzel ki, incelemek için bütün günümü ayırmam gerekiyor. (İlk bakışta aşk)
Biz de kendimizinkilere raylı sistem ağı diyoruz,2023 Aralık ayından beri hazırlıyorum![]()
yapması kolay oluyor ama düşünmesi ve planlaması daha zor oluyor size önerim durakları güzergaha uygun şekilde olan boş arazilere veya parklara koyun daha güzel olurBiz de kendimizinkilere raylı sistem ağı diyoruz,
Umarım ben de ona yaklaşmaya çalışırım (2 Haftada)
Öyle yapıyorumyapması kolay oluyor ama düşünmesi ve planlaması daha zor oluyor size önerim durakları güzergaha uygun şekilde olan boş arazilere veya parklara koyun daha güzel olur
Tramvaylar güzel eklenti olmuş özellikle de nostajik olanlar, (kültürpark içine belki eklenebilir)@kısayolunuzunu hocam biraz daha ekleme koydum, daha bol yapılacak ama
MT1, Metrobüs olurTramvaylar güzel eklenti olmuş özellikle de nostajik olanlar, (kültürpark içine belki eklenebilir)
Ekli dosyayı görüntüle 78786
Vatan, biraz daha kuzeydeki boş araziye taşınıp
F2; Karantina-Hatay-Hastane-Vatan olabilir
M3; ismi Kültürpark kalmış
Aşık Veysel, bağlantı yolu içi yerine Aşık Veysel'in içine taşınabilir.
T1 Lacivert; Alibayrak Evleri'ne gerek yok, Mavişehir'e yürüyebilirler.
Buca Nostajik, Koşu yolu caddesini takiben eski demiryolu üzerinden gidebilir.
T4;Kızılay - Çamkıran yerine Sakarya'dan devam edip Özkanlar'a uğramalı Gediz Caddesinden Aşık Veysel'e gitmeli
(Tramvay olan) M3; ismi T3 olucak.
MT1'i anlamadım, İzban gibi mi olucak?
Şİmdilik aklıma gelenler bunlar hocam
Buca Nostaljik oradan da gidebilir de ben Sevgi Yolu Tramvayı olarak yapmayı uygun buldum, Forbes Sokağı'nı kullansınTramvaylar güzel eklenti olmuş özellikle de nostajik olanlar, (kültürpark içine belki eklenebilir)
T4;Kızılay - Çamkıran yerine Sakarya'dan devam edip Özkanlar'a uğramalı Gediz Caddesinden Aşık Veysel'e gitmeli
Bozyaka, Waypoint'e dönüştürülüp M2 Vatan'a uzatılmıştırTramvaylar güzel eklenti olmuş özellikle de nostajik olanlar, (kültürpark içine belki eklenebilir)
Forbes yayalaştırılmış dar sokak değil mi? Oradan geçerken sıkıntı olmasınBuca Nostaljik oradan da gidebilir de ben Sevgi Yolu Tramvayı olarak yapmayı uygun buldum, Forbes Sokağı'nı kullansın
Forbes yayalaştırılmış dar sokak değil mi? Oradan geçerken sıkıntı olmasın
Taksim gibi mi?Ortada refüjümsü yeri yıkıp iki tarafına tel koyup oradan gitsin, yayalar yolu kullanır, tramvay tek yönlü olur
EvetTaksim gibi mi?
Yani biraz biraz ekliyorum ama 1 hafta kadar yokum Torbalı'da olacağım@Hermes haritaya güncelleme geldi mi
İyi tatillerYani biraz biraz ekliyorum ama 1 hafta kadar yokum Torbalı'da olacağım
İyi Tatiller hocamYani biraz biraz ekliyorum ama 1 hafta kadar yokum Torbalı'da olacağım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.