Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enstanya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M2 Buca metrosu üçyoldan sonra ;
Yeşilyurt İtfaye
Üzümcü
Devlet Hastanesi
Koop. Evleri
Maliyeciler sitesi
Şehitler son durak
Durakları eklenip fahrettin altayda son durak yapılabilir mi m2a olarak

Kötü havada vapurlara ne olacak?
O tünele verilecek paraya Karşıyaka/Çiğli bölgesinin ulaşım altyapısı düzenlenebilir.

Ben Karşıyaka'ya metro gitmesin demiyorum, olması gereken güzergah bu değil.

Hızray için düşünün Kağıthane'den sonra Levent veya Mecidiyeköy'e uğramadan direkt Üsküdar yapsa mantıklı olur mu?

Olması gereken M4a Bornova ve M4b Halkapınar hatlarının planlama işine başlanıp en kısa sürede (2030 öncesi umuduyla) fizibilite aşamasının tamamlanması olur.

O paralar çok yüksek meblağ hemde Türkiyede bunu yapıcak mimar mühendis mi kaldı ülkede hepsi gitti beyin göçü yaptı o paraya 2-3 tane metro yaparsın zaten.
Hocam; 2-3 metro yapılmaz, Mimar da Mühendis te var. Sıkıntımız o değil. Sıkıntı bütçenin verimli kullanılması, İzbb zaten bütçe yönetimi konusunda pek iyi olduğu söylenemeyen bir belediye (üstten de pek yardım gelmiyor), böyle bir durum varken aynı paraya ne yapılması gerekiyor o düşünülmeli.

Ben hala karşıyaka'ya bu şekilde metro gitmesini doğru bulmuyorum.

Konak'a götür, vapurları düzenle. Yeter.
Karşıyaka'ya metro Üçyol - Konak'tan itibaren Halkapınar - Bayraklı üzerinden gitmeli bu şekilde daha faydalı olur ve yapımı körfez altı metroya göre daha kolay olur bu yoğun bölge izbandan kurtulmuş olur.

Karşıyaka'ya metro Üçyol - Konak'tan itibaren Halkapınar - Bayraklı üzerinden gitmeli bu şekilde daha faydalı olur ve yapımı körfez altı metroya göre daha kolay olur bu yoğun bölge izbandan kurtulmuş olur.
Daha kolay olacağını sanmıyorum özellikle Turan ve Naldöken'den ötürü ama olması gereken bu.

O paralar çok yüksek meblağ hemde Türkiyede bunu yapıcak mimar mühendis mi kaldı ülkede hepsi gitti beyin göçü yaptı o paraya 2-3 tane metro yaparsın zaten.
başkan karşıyakalı ve mavişehir öncelikli bölge olduğundan o yöne yapmaları çok normal yeni otobüs gelir hemen mavişehire yollarlar çeşit çeşit tramvay yapılır o bölgeye yaptıkları yatırımın %1 ini bile başka bölgelere yapsalardı belkide şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk yapacak bir şey yok

Geri