Alpaslan istasyonunun yapılacağı yerin rakımı galiba 80 -90 m. 75. Yıl 130 - 140 m. Alpaslan - Smyrna arası Konak - Üçyol arasına benzer. 75.Yıl da derin olarak yapılabilir ama Turan kısmı sıkıntı olur. Nafiz Gürman rakımı da 60 - 70 m civarlarında.Alpaslan Üçyol'a benzer olur ama 75. Yıl'ı bilemedim
Sıkıntı Alparslan istasyonunun da zaten derinde olacak olmasıAlpaslan istasyonunun yapılacağı yerin rakımı galiba 80 -90 m. 75. Yıl 130 - 140 m. Alpaslan - Smyrna arası Konak - Üçyol arasına benzer. 75.Yıl da derin olarak yapılabilir ama Turan kısmı sıkıntı olur. Nafiz Gürman rakımı da 60 - 70 m civarlarında.
Az biraz daha ekleme yaptım![]()
MetroDreamin' | IzmirRaylı Sistem Ağım (Daha yapılacak)
IzmirRaylı Sistem Ağım (Daha yapılacak) | MetroDreamin' map by Bucalimetrodreamin.com
Geldi ekspertimizSıkıntı Alparslan istasyonunun da zaten derinde olacak olması
Tamam, Demokrasi Üni'yi Uzundere olarak değiştireceğiz bu bir, başka eksi var mı
Kültürpark sonrasına izin çıkmaz, Kültürpark'a bile çıkmayabilir.Tamam, Demokrasi Üni'yi Uzundere olarak değiştireceğiz bu bir, başka eksi var mı
Talebiniz dolayısıyla Demokrasi Üniversitesi Yerleşkesi durağımız kaldırılıp, Uzundere durağımız hizmet verecektir
Yani M2 Konak'tan direkt Alaybey'e gider, Liman durağını da kaldırırız,Kültürpark sonrasına izin çıkmaz, Kültürpark'a bile çıkmayabilir.
Sıkıntı sadece yer üstü değil yer altında arkeolojik alan ve yapıların sağlam olmayışı var
Uzundere sonrası , Yurtoğlu 3959a yaklaşabilirTamam, Demokrasi Üni'yi Uzundere olarak değiştireceğiz bu bir, başka eksi var mı
AnladımUzundere sonrası , Yurtoğlu 3959a yaklaşabilir
Ekli dosyayı görüntüle 78695
Şu şekil Ali Fuat Cebesoy-BahriyeÜçok-Eski İzmir ortasına istasyon gelir. (İsmi de limontepe olursa herkes mutsuz olur)
Bence duraklar güzelYani M2 Konak'tan direkt Alaybey'e gider, Liman durağını da kaldırırız,
M3'ü Konak'a kısaltırız konu hallolur sanıyorum
Kalkış durakları falan ideal mi peki
E-evet, M3 biraz karman çorman oldu Üzümcü'ye götürecektim ama yanlış yerden geçirince karman çorman olduBence duraklar güzel
Ekli dosyayı görüntüle 78696Sadece burada ressam ne anlatmış anlamış değilim
Yani M2 Konak'tan direkt Alaybey'e gider, Liman durağını da kaldırırız,
M3'ü Konak'a kısaltırız konu hallolur sanıyorum
Kalkış durakları falan ideal mi peki
Aşık Veysel biçilmiş kaftan abeHatta Madem Bornova Merkez'e kazı yapamıyoruz, Bornova Merkez'i taşıyalım demişsiniz![]()
M4 karşıyaka-bostanlı-menemen arası güzergah oluşturduğu için talep olan 400 hattının açılmasını önler ve halihazırda olan 428 hattının kullanımını bayağı azaltacaktır iyi düşünülmüş bence ve Evka-5 ten katip çelebiye ineceğine balatçıktan gitmesi daha iyi çünkü evka 5 durağı büyük ihtimalle magmada olacaktıhttps://metrodreamin.com/edit/bW9yOGpjYWVVMmRqYlFHMnNYTXRiWVo3b0V1MXw0
Benim oluşturduğum raylı sistemler bu şekilde. Daha her şeyi yapmadım eksikler ve hatalar olabilir, bunu da değerlendirebilirsiniz.
İstanbuldaki M4'e benzer olması benim de hoşuma gittiM4 karşıyaka-bostanlı-menemen arası güzergah oluşturduğu için talep olan 400 hattının açılmasını önler ve halihazırda olan 428 hattının kullanımını bayağı azaltacaktır iyi düşünülmüş bence ve Evka-5 ten katip çelebiye ineceğine balatçıktan gitmesi daha iyi çünkü evka 5 durağı büyük ihtimalle magmada olacaktı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.