Neyse hadi ben İett otobüsü sürmeye gidiyom byeBeşiktaşa vapur kaldırıcak İZbb oraya gelirsin![]()
Neyse hadi ben İett otobüsü sürmeye gidiyom byeBeşiktaşa vapur kaldırıcak İZbb oraya gelirsin![]()
Hastaneye gitmek isteyenler genelde 912’ye binip Çiğli santralde iniyor. 2 saatte bir geçen 853’ü kimse beklemiyor. Boş gidip boş gelen bir hat yerine daha işlevli hale getirilebilir en azından. Ya da o güzergaha 535 bağlanabilir en azından iki hastane arası ve örnekköy mevkinden ulaşım kolaylaşır853 ile Tramvayın güzergahları farklı.
853, Anadolu Caddesi'nden giderken Tramvay Atakent ve Sahil yolundan gidiyor.
Bundan dolayı 853 boş değil, bence.
853'ün asıl kullanılma amacı Anadolu Caddesi'ndeki insanları Hastane'ye bağlamak diye biliyorum.
595 tramvaya yardımcı oluyor kapanması saçma olurEshotta çok fazla gereksiz hat olduğunu düşünüyorum, başta da 853 hattı. O kadar tramvay yaptılar ata sanayinin içinde boş boş geziyor bir de üstüne 853 Karşıyaka’ya gidiyor zaten boş gidip boş geliyor. Ulukent Aktarmadan kalkıp dümdüz bir şekilde Karşıyaka’ya gidebilir Ata Sanayi kısmı çok gereksiz.
595 nolu hattın da Ata Sanayi kısmını dolaşmadan Hava Üssü Lojmanlarından sonra çevre yolu üzerinden Mavişehire bağlanması gerekli.
Tramvaya yardımcı olacak bir durumu yok ki bomboş gidiyor tramvay595 tramvaya yardımcı oluyor kapanması saçma olur
853 izbana yardımcı oluyor hastane-karşıyaka arası dolmuşa binmek istemeyenleri taşıyor.
535 geçmemeli parkur süresi çok uzar zaten Çiğli'den hastaneye gitmek uzun sürüyor 35 - 40 dakikada gidiliyor. 853 saatlerinden dolayı kullanışsız bir hat denk gelen biniyordur yoksa kimsenin binmek için beklediğini sanmıyorum saatleri sık olsa işlevli bir hat olur.Tramvaya yardımcı olacak bir durumu yok ki bomboş gidiyor tramvay
853 de dediğim gibi yerine 535 geçebilir o güzergahtan, 2-3 kişiyi memnun etmek için fazla hat açmaya gerek yok
ben Karşıyaka çarşının iskele tarafındaysam biniyorum valla eve gideceksem bazen Çiğli belediyede inip 428 e biniyorum yada Egekent son durakta inip 128 e biniyorum oradanda 748/698/848/749 falan.535 geçmemeli parkur süresi çok uzar zaten Çiğli'den hastaneye gitmek uzun sürüyor 35 - 40 dakikada gidiliyor. 853 saatlerinden dolayı kullanışsız bir hat denk gelen biniyordur yoksa kimsenin binmek için beklediğini sanmıyorum saatleri sık olsa işlevli bir hat olur.
Katılmıyorum. Tramvay genelde hep dolu. 853 ün az çalışma sebebi 830 ve 800 ün olması.Tramvaya yardımcı olacak bir durumu yok ki bomboş gidiyor tramvay
853 de dediğim gibi yerine 535 geçebilir o güzergahtan, 2-3 kişiyi memnun etmek için fazla hat açmaya gerek yok
benim yokAranızda instegram da fotoğrafçılık hesabı olan varmı?
benim yok
biliyorum ben takip ediyordumBenim vardı 2 k takipçili nedense kapandı
Vapur Beşiktaş yönüne gider.Beşiktaşa vapur kaldırıcak İZbb oraya gelirsin![]()
Hastane'ye gitmek isteyenler genelde Dolmuşa biniyorHastaneye gitmek isteyenler genelde 912’ye binip Çiğli santralde iniyor. 2 saatte bir geçen 853’ü kimse beklemiyor. Boş gidip boş gelen bir hat yerine daha işlevli hale getirilebilir en azından. Ya da o güzergaha 535 bağlanabilir en azından iki hastane arası ve örnekköy mevkinden ulaşım kolaylaşır
eskiden 777 orgamize sanayi içinden geçiyordu şimdi otobandan gidiyor.Hastane'ye gitmek isteyenler genelde Dolmuşa biniyor
Karşıyaka-Organize ve bir hat daha oradan geçiyor olması lazım.
Çok doğru bir güzergah değişikliği olmuş o.eskiden 777 orgamize sanayi içinden geçiyordu şimdi otobandan gidiyor.
Hocam o zaman Lojmanlar ve Katip Çelebi için express hatta çevirmiş olmaz mıyız?595 nolu hattın da Ata Sanayi kısmını dolaşmadan Hava Üssü Lojmanlarından sonra çevre yolu üzerinden Mavişehire bağlanması gerekli.
bende bir ara şaraphane durağı çevresinde yaşadım 853 e binip anadolu cd. inip 800/428/827/802/820/446 gibi otobüslere biniyordum o zamanlar 800 aktarma yapıyordu ve 802 hattıda çalışıyordu.Hastane'ye gitmek isteyenler genelde Dolmuşa biniyor
Karşıyaka-Organize ve bir hat daha oradan geçiyor olması lazım.
Hocam şöyle söyliyim ben yaklaşık 8 yıl (halen de tekniken) Şemikler'de yaşıyorum ve Anadolu Caddesi'nden geçen hatları otobüs/dolmuş sıklıkla kullandım. Karşıyaka İskele'den de sık sık 222'e bindim. Ama şimdiye kadar nedense hiç 853'e binemedim ve sadece 1 defa gördüm. 1!
evet öyle olur ama ekspres hat 595 değilde menemen-bostanlı hattı olmalı 595 in çiğli içi yolcusuda oluyor.Hocam o zaman Lojmanlar ve Katip Çelebi için express hatta çevirmiş olmaz mıyız?
Okul giriş çıkış saatlerinde Tramvay/Otobüs/Yol üçlüsü de dopdolu oluyor ama onun dışında orta kalabalıkta çalışıyor. Bazı mevki ve saatlerde evvela bomboş olabilir eğer 1 yılda değişmedi ise.Tramvaya yardımcı olacak bir durumu yok ki bomboş gidiyor tramvay
Mantıklı bence ama 8155 ile Ahmet Yesevi arasında kalan duraklar yolcu potansiyeli olan duraklar, ayrıca artacak parkur süresinden dolayı böyle bir güzergah değişikliği yapacaklarını sanmıyorum.853 de dediğim gibi yerine 535 geçebilir o güzergahtan, 2-3 kişiyi memnun etmek için fazla hat açmaya gerek yok
800 hattının yolcu iniş biniş profili nasıl?evet öyle olur ama ekspres hat 595 değilde menemen-bostanlı hattı olmalı 595 in çiğli içi yolcusuda oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.