Gerçekten zaa![]()
Fahrettin altaydada karşılarsın ha bide çiğli deki genelde saat 5 den 7 ye kadar 147 hattındaHep de bana ters hatlar, yazın Urla için bakıcam bakalım.
Gerçekten zaa![]()
Fahrettin altaydada karşılarsın ha bide çiğli deki genelde saat 5 den 7 ye kadar 147 hattındaHep de bana ters hatlar, yazın Urla için bakıcam bakalım.
İnci sözlük kapanalı 10+ yıl oluyor
Ya hakan evladım napıyosun ya murat ban 7⃣İnci sözlük kapanalı 10+ yıl oluyor
Evet yada sen cevapla benim herESHOT Man Lion's City dizel solo 2025 model yokuşu çıkıyor o
Eshot man otobusler 268 doganlar hatları ankara egoESHOT Man Lion's City dizel solo 2025 model yokuşu çıkıyor o
Soner 2015'ten beri ortalıklarda, ondan yana şüphem yok. Diğerleri çok şaibeli ama...Arkadaşlar siz ne yaşıyonuz ya. Konudakilerin %90’ının aynı kişi olduğuna yemin edebilirim ama islatlayamam
Ben hakanArkadaşlar siz ne yaşıyonuz ya. Konudakilerin %90’ının aynı kişi olduğuna yemin edebilirim ama islatlayamam
ali 35 yok artık nedense öğretmen olmuş diolarSoner 2015'ten beri ortalıklarda, ondan yana şüphem yok. Diğerleri çok şaibeli ama...
Ben izbanArkadaşlar siz ne yaşıyonuz ya. Konudakilerin %90’ının aynı kişi olduğuna yemin edebilirim ama islatlayamam
Son model evladıESHOT Man Lion's City dizel solo 2025 model yokuşu çıkıyor o
otistik servisine geçen gün adatepeden otobüs geldi man 137 deydiÇiğli garajındaki araç sabah 136 çalışıp daha sonra Menemen Otistik Servisine gidiyor akşam da çoğu zaman 147'de çalışıyor
Her garajdan otobüs geliyor 137ye akşam vakti servisten sonra girdiotistik servisine geçen gün adatepeden otobüs geldi man 137 deydi
Servisi 16.00 de bitior aracın sabah 7.40 da başlayıp.otistik servisine geçen gün adatepeden otobüs geldi man 137 deydi
Yakında gelcek fotolar hele kaplama yapılsın2 saat bakmadım 3 sayfa mesaj gelmiş. Birisi ortaya kanıt falan olmadan birşey atıyor ortalığı karıştırmaktan başka birşey yapmıyor o arkadaş haberi olsun madem şuan fotoğrafları atamıyor neden şimdiden böyle bir şeyi konuşuyor fotoğrafları atabileceğin zaman gelince o zaman aç konuyu konuş işte bu kadar basit.
umarım gelir ama keşke körüklü olsaydı arabalar çünkü mercedesler,solarisler dökülüyor yani otokarlarda yokuş çıkamıyor bugün 428 de Bostanlı yönüne doğru Basketbol Sahası durağından sonraki yokuşu zar zor çıktı otokar kent lf körüklü.Yakında gelcek fotolar hele kaplama yapılsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.