Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar bölüyorum kusura bakmayın. İzmir'in sistemleri bilmediğim için en iyisi size sorayım dedim. Şu başlığın adını daha resmi yapsak ne olabilir? Dışardan bakan birinin konuya girmeden izmir olduğunu anlaması için. Mesela bizde İETT veya ÖHO gibi

" ESHOT/ İZUL / İZTAŞIT Fotoğraf paylaşma " gibi yapılabilir.

İlkine katılıyorum kesinlikle açılmalı. İkinciye çok gerek yok belki A tarifesinde çalışarak Menemen - Çiğli arası yoğunluğu almak için açılabilir.
Üçüncü zaten 531 olarak açılacak ama İKÇÜ değil de Çiğli'den giderse daha iyi olur hem Çiğli yolcusuna ekspres ulaşım sağlar ve hem de 535'in yoğunluğunu azaltmada faydalı olur.
Menemen Bostanlı'yı express gibi düşünüp Menemen Çiğli arası yoğunluğu azaltmak için öyle düşündüm.

531'i açmak için ne bekleniyor acaba?

Mavişehir hattı yaklaşık 17-18km bandında oluyor, Bostanlı A açılmasa bile umarım Mavişehir A açılır (açılırsa)

izmir m5'e 50 tane hitachi set ve 1 çöp kovası alınmıştır hayırlı olshun
Çöp kovalarının bulamadım ama metro araçları bunlar galiba 😂
IMG_4912.jpeg

Koyundere Ve Asarlık durakları Gürçeşme ve Katip Çelebi duraklarından sonra ihaleye çıkacakmış ama şöyle bir şey varki Koyundere durağı için öncelikle 136 Sokağa bir üst geçit yapılması lazım büyük ihtimalle asarlık durağı daha hızlı yapılır.
IMG_4208.jpeg

428 kaza yaptı. Köyün içinde Ulukent Çıkış durağının olduğu sokağa dönerken kenarda park eden araca çarptı ama bisiklet aparatı açıktı bisiklet vardı bu yüzden şoför önünü göremedi galiba sonra indirdi bizi. O dönüş hep sıkıntılı oluyor oraya park eden de hep oluyor maalesef bu yüzden 428'in artık köy içi güzergahının iptal edilip köye minibüs veya midibüs verilmesi gerekiyor.

428 kaza yaptı. Köyün içinde Ulukent Çıkış durağının olduğu sokağa dönerken kenarda park eden araca çarptı ama bisiklet aparatı açıktı bisiklet vardı bu yüzden şoför önünü göremedi galiba sonra indirdi bizi. O dönüş hep sıkıntılı oluyor oraya park eden de hep oluyor maalesef bu yüzden 428'in artık köy içi güzergahının iptal edilip köye minibüs veya midibüs verilmesi gerekiyor.
Bahsettiğiniz değişiklik zaten UKOME'den geçmiş ve belediye başkanınca imzalanmıştı, hemen yürürlüğe koyma bahanesi olur

Bahsettiğiniz değişiklik zaten UKOME'den geçmiş ve belediye başkanınca imzalanmıştı, hemen yürürlüğe koyma bahanesi olur
O dönüşte şoför her bindiğimde zorlanıyor çoğu zaman dönerken geri geri gidip tekrar devam ediyor bir kere daha benzer bir kazaya denk gelmiştim o zaman otobüs park halindeki araca dönerken yandan çarpmıştı bu sefer bisiklet aparatını çarptı.

Aslında bu karar uygulandığında 128'de eshot ve iztaşıt araçları karışık çalışsa güzel olur. Eshot seferleri köye girmeden geçer procity ve temsa verilebilir iztaşıt seferlerine sultan verilir köyden geçer sitede eshot ve iztaşıt olarak belirtilince binecek olanın kafası karışmaz bütün seferler sultanla yapılırsa sabah akşam yolcular mağdur olur bütün seferler solo otobüsle yapılırsa köyün içinden geçmesi gerekecek gördüğümüz gibi bu da sıkıntı olacak.

Geri