Cumaovası kalkışlı olursa oturabilirim diye umuyorum. 2.durak zatenAcıtasyon gerektirebilir
Cumaovası kalkışlı olursa oturabilirim diye umuyorum. 2.durak zatenAcıtasyon gerektirebilir
O saatte o taraflar nasıl oluyor bilmiyorum ama Alsancak'a ve Halkapınar'a geldiğinde kesin çakılı olacak bir şekilde yer kapmaya bakın.Cumaovası kalkışlı olursa oturabilirim diye umuyorum. 2.durak zaten
cumaovasından gelen trene havalimanından bineceksiniz sanırım. Rahat yer bulursunuz. Zaten Gaziemirde çakılı olmaya başlar o saatte.Küçük bir sorum olacak;
Cuma günü 17.30 gibi uçağım inecek, sizce izbanda oturacak yer bulabilir miyim? (Tam iş çıkış saatleri olduğundan emin değilim)
Teşekkürler hocamcumaovasından gelen trene havalimanından bineceksiniz sanırım. Rahat yer bulursunuz. Zaten Gaziemirde çakılı olmaya başlar o saatte.
Alım ihalesi yaklaşıyor galiba.
Mavi yakışmış
Otogardan 602,608 veya 660'a binip Atölye durağında inmelisinizSelamlar Sayın Üyeler. Nazilli'den İzmir'e gideceğim inşaAllah; İzotaş'tan (İzmir Şehirlerarası Otogarı) Park Bornova Outlet Center'a minibüs (öncelikli) veya belediye otobüsü gider mi ? Teşekkürler.
Adliye hatları vardı belki bu Bostanlı İskele - Adliye hattı olabilir.593 ne hattı bilen var mı? Kent rehberinde Albayrak evleri durağında gözüküyor ama Mavişehir Aktarma durağın da gözükmüyor internet üzerinden de bir bilgi bulamadım bilgisi olan var mı?
335 keşke çalışıyor olsaydıchatgpt ye halkapınar hatlarını söylediğimde bunları verdi
77: Nafiz Gürman-Halkapınar M.
78 Konak-Halkapınar M.
125 Bornova-Halkapınar M.
140 Karşıyaka-Halkapınar M.
147 Buca-Halkapınar M.
148 Gaziemir-Halkapınar M.
240 Bayraklı-Halkapınar M.
253 Çiğli-Halkapınar M.
335 Menemen-Halkapınar M.
426 Torbalı-Halkapınar M.
434 Selçuk-Halkapınar M.
477 Tire-Halkapınar M.
577 Aliağa-Halkapınar M.
5 dk değil miydi oDolu 249dan bomboş 168e binmek Ekli dosyayı görüntüle 87076
15 TL 249a ödeyip 15 dk dolmadığı için bir 15 TL daha ödemek Ekli dosyayı görüntüle 87077
O sırada izbana her gün 10 TL 800'e de 15 20 TL daha ödemek zorunda olan benDolu 249dan bomboş 168e binmek Ekli dosyayı görüntüle 87076
15 TL 249a ödeyip 15 dk dolmadığı için bir 15 TL daha ödemek Ekli dosyayı görüntüle 87077
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.