- ⸺.O kadar Isuzu alıyorlar ne yapıyorlar o kadar aracı ? Garajlarda yatıyor hepsi
- ⸺.O kadar Isuzu alıyorlar ne yapıyorlar o kadar aracı ? Garajlarda yatıyor hepsi
Uğruna 540 gibi şirinyer gibi bornova gibi hatların açıldığı kitap fuarında fuarizmir inadından vazgeçti belediye.Metroyu beklemeye de gerek yok. Hat şuan açılsa iş yapar.
neden Hamburg Messe gibi 365 gün açık tutmuyorlarBundan sonra da 540ı açabilecek kadar büyük fuar olmaz fuarizmirde
540 fuar haricinde 691e alternatif olacak bir hat mesela.Bundan sonra da 540ı açabilecek kadar büyük fuar olmaz fuarizmirde
En uygun 887 hattı aslında. 508 açıldıktan sonra geri planda kaldı. Üçyolu pas geçip direkt tünelden konağa giderse daha iyi olabilir. Olmazsa da 151 gaziemir-konak(tünel) şeklinde yeni bir hat açılabilir.Keşke fuar ulaşımı harici karabağlar gaziemir ulaşımı için bir tünel hattı açılsa artık
152 tünelden gitsin, 887 üçyol yolcusunu çeksin.540 fuar haricinde 691e alternatif olacak bir hat mesela.
En uygun 887 hattı aslında. 508 açıldıktan sonra geri planda kaldı. Üçyolu pas geçip direkt tünelden konağa giderse daha iyi olabilir. Olmazsa da 151 gaziemir-konak(tünel) şeklinde yeni bir hat açılabilir.
"Bakın ne modern ne büyük bir yer yaptık" demek için açılmış 330 bin metrekare alan tam bir konum faciası birde Kültürparka bak Kültürpark mis gibi şehrin göbeğinde tramvay otobüs izban ve metronun dibinde her yerden dakikalar içinde ulaşımı kolay bide fuar İzmire bak gaziemirde otobüs hatları desen yarım yamalak izban desen taa öbür ucunda tutmaması için binbir sebep var en önemlisi de fuardan havalimanına ulaşım olmaması vs vsBilmiyorum açılalı 10 yıl oldu tutmadı, tutmuyor, yanıbaşındaki optimumdan bile ulaşım yok çünkü.
Metro getirmeden önce düzgün ve sık çalışan bir eshot planlamasıyla canlandırılmaya çalışılmadı bile.
Bakalım belki metro ile istenen canlılığa kavuşur ve 365 gün süren bir fuara dönüşür
Sorunu güzergah değil sefer saatlerinin az olmasıBugün Bornova meydanda evka-3 yönüne giden 214’ü 0 kişi ile gördüm. Evka3 metro yerine direkt Evka3’ten Kemer’e gitse daha iyi olur.
Belediyede ulaşım sektörleri hiçbir zaman kar etmez. Mazotta ödv ve kdv indirimi gelse belediyeler daha uyguna ulaşım sağlatır. Ama mazot fiyatlarıda değil araç bakım maliyetleride çok pahalı. Oyüzden pandemiden beri dolmuş ve otobüsler zararına çalışıyor. İztaşıt ta ve Manisadaki kooperatiflere belediye destekleri bu yüzden başladı. Yoksa ilçe otobüsleri ve mahalle dolmuşları çoktan kontak kapatmıştı.Eshot nasıl kar/zarar durumunu iyi bir şekilde koruyabilir bu konuda fikirleriniz nelerdir? Mevcut hatlarda tarifeyi değiştirip ücreti artırmak yolcular için mağduriyet olacak ama bazı hatları kullanan yolcular çok haksızlık yaşıyor dengeli bir sistem oluşturulmalı ama izban ve 800'ün aktarma vermeme sorunu çözülmeli.
İzbana artık zam da gelecek İzmir ulaşımının omurgası olan izban yolcuları fazla masrafa sokuyor.
ulaşım şirketleri nadiren kâr edebiliyorlar, pandemiden evvel metro istanbul,tcdd 3.bölge gibiBelediyede ulaşım sektörleri hiçbir zaman kar etmez. Mazotta ödv ve kdv indirimi gelse belediyeler daha uyguna ulaşım sağlatır. Ama mazot fiyatlarıda değil araç bakım maliyetleride çok pahalı. Oyüzden pandemiden beri dolmuş ve otobüsler zararına çalışıyor. İztaşıt ta ve Manisadaki kooperatiflere belediye destekleri bu yüzden başladı. Yoksa ilçe otobüsleri ve mahalle dolmuşları çoktan kontak kapatmıştı.
ulaşım şirketleri nadiren kâr edebiliyorlar, pandemiden evvel metro istanbul,
Bu da İzban yüzünden kar ediyor zatentcdd 3.bölge gibi
Özellikle Basmaneden kalkan Bandırma-Denizli-Tire ve Ödemiş trenlerinin her seferi çakılı oluyor. Biletleri İzbana göre pahalı otobüse oranla ucuz.Bu da İzban yüzünden kar ediyor zaten
edit: doğrusu bölgeseller de çok boş çalışmıyor.
Ödemiş için İzban + 795 daha ucuza denk geliyor ama Tren konforu yokÖzellikle Basmaneden kalkan Bandırma-Denizli-Tire ve Ödemiş trenlerinin her seferi çakılı oluyor. Biletleri İzbana göre pahalı otobüse oranla ucuz.
795 yarı tren konforu var. Tabi hissedilirse. Ancak TCDD ödemiş trenleride bazen otobüs gibi hissettiriyor.Ödemiş için İzban + 795 daha ucuza denk geliyor ama Tren konforu yok
Hocam Tepeköyden aktarma yapmak isterseniz, otobüsü kaçırıyorsunuz.795 yarı tren konforu var. Tabi hissedilirse. Ancak TCDD ödemiş trenleride bazen otobüs gibi hissettiriyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.