Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Metro yapılmalı ama 50 yıl sonra bile yapmazlar daha mevcut projeleri yapmıyorlar. Otobüsler çok sık çalıştığı halde yetmiyor oralara.
https://metrodreamin.com/view/bW9yOGpjYWVVMmRqYlFHMnNYTXRiWVo3b0V1MXww
Burada o bölgeler için M6 Stadyum - Şehir Hastanesi metro hattını yaptım buna benzer bir metro hattı yapılsa oraların ulaşımı rahatlar.
O Bornova ın trafiği bazen hiç çekilmiyor oraya metro şart ama daha otogarın durumu bile belirsiz bence İzmire yeni otogar şart ama kemalpaşa gibi uzak yere yapmak ancak geçici çözüm olur çünkü uzak maalesef merkeze doğanlar sorunu zor çözülür zaten en çok yolcu taşıyan hatlardan biri 268 yedeği 468 ama yetmiyor maalesef çözüm metro olur ancak oda 30 40 senesi var gibi duruyor

Senin yaptığın uzun olmuş en kötü Naldöken - stadyum arası yapılsa yine bir işe yarar
Başka bir metro hattı da yaptım orası için bu hattın yapılması zor diğer hattı da atıyorum bunun yapılması diğerine göre daha kolay olabilir.
https://metrodreamin.com/view/bW9yOGpjYWVVMmRqYlFHMnNYTXRiWVo3b0V1MXw3
Burada M7 diye adlandırdım bu hat diğerinden farklı olarak Naldökene gitmiyor Stadyum - Evka 3 arası bir hat.

Bir ara 411 Naldöken-H. Pınar hattı önermiştim M. Dreamin'de,

Gidip bakabilirsiniz isterseniz
Asla böyle bir hat açılmayacak olması çok koyuyor özellikle de Doğanları dolaşan bir Halkapınar hattı olsa ulaşım sorunu bir nebze de olsa düzelirdi

531 ve 538 kent rehberine eklenmiş ne hatları oluyorlar tam olarak?

538'in güzergahı revize edilmeli karabağların her yerini dolaşarak değil de ekspres bir şekilde çalışmalı şu anki güzergahındaki gibi açılırsa parkur süresi aşırı uzun olur ve zaten ring hat şoförü çok zorlar ve araç da yetmez bu hatta çok aracın çalışması lazım. En kısa olabilecek güzergah İnönü Cd - Eşrefpaşa Cd - Gazi Blv - Mürselpaşa Blv - Ankara Cd - Çevre yolu gibi görünüyor.

538'in güzergahı revize edilmeli karabağların her yerini dolaşarak değil de ekspres bir şekilde çalışmalı şu anki güzergahındaki gibi açılırsa parkur süresi aşırı uzun olur ve zaten ring hat şoförü çok zorlar ve araç da yetmez bu hatta çok aracın çalışması lazım. En kısa olabilecek güzergah İnönü Cd - Eşrefpaşa Cd - Gazi Blv - Mürselpaşa Blv - Ankara Cd - Çevre yolu gibi görünüyor.
Onat Tünelinin açılması bekleniyor, o zaman tersine döndürüp öyle açacaklar.

Geri
Üst Alt