Evet, yani,Aile bireyinin askerse sokarlarmı
Askerin 3. Dereceden akrabasıysan da girersin bence
Evet, yani,Aile bireyinin askerse sokarlarmı
Evet olmaz zaten hiç görmedim. 812'de Akia gördüm.ama 750 de olamaz çünkü 750 C tarifesinde ama akialar C tarifesine uygun değil
Pardon ben onu 619 ile karıştırmış olabilirimEvet olmaz zaten hiç görmedim. 812'de Akia gördüm.
Evet 619'da Akia oluyor.Pardon ben onu 619 ile karıştırmış olabilirim
Hocam tek sıkıntı var. Kuşadası'ndayımDevlerin aşkı gerçekleşemedi,
Şimdilik,
@Atabey de gelsin bizim hatta orada buluşalım, hatta bazı tayfayla 25'e binme toplantısı yapmıştık onu 575 için yapalım, @dragi35 @kısayolunuzunu
Daha pazartesiye var belki Pazar İzmir'e dönersinHocam tek sıkıntı var. Kuşadası'ndayım![]()
Perşembe akşam geliyom, pazartesi/salı akşam dönüyorumDaha pazartesiye var belki Pazar İzmir'e dönersin
Abi ben niye Mersinli bölgesine gideyim, tamam merkezi bir yerde buluşalım ben bugün Yenifoça'dayimHep birlikte 214e binelim evka 3ten
Gez biraz gez buraları bak fuarda son durak bilme yarışması vardıAbi ben niye Mersinli bölgesine gideyim, tamam merkezi bir yerde buluşalım ben bugün Yenifoça'dayim
O yarışma ne zamana dek varGez biraz gez buraları bak fuarda son durak bilme yarışması vardı
Senin İşçievleri falan çıktı
Herkese mavişehir falan çıkıyordu
Ben az kalsın bilemiyorum ve conecto maketinden oluyordum
Bana çıkan şey:Olimpiyatköy
Ordakş kadın senin yaşın yetmez diyince en az bilinen durakları sayınca ekstra süre ve ipucu verdi![]()
Her gün var herhalde ama sana maket vermeyebilirler istemen lazım bilinceO yarışma ne zamana dek var
Pazartesi gitmeyi düşünüyorum,
Tamam giderim, bu arada ben herkesten daha iyi bilirimHer gün var herhalde ama sana maket vermeyebilirler istemen lazım bilince
Eshot sergisi de baya güzel birde eshot hafıza şeyi var aynı yerde İzDeniz
Metro İzmir ve
İZBAN standı var stand larda veriyorlar birşeyler Atıcam şimdi fuar başlığına
Yalnız ben öyle fasulyesine oynamam haHer gün var herhalde ama sana maket vermeyebilirler istemen lazım bilince
Eshot sergisi de baya güzel birde eshot hafıza şeyi var aynı yerde İzDeniz
Metro İzmir ve
İZBAN standı var stand larda veriyorlar birşeyler Atıcam şimdi fuar başlığına
Normal bu tuzcullu hattı 850 şaşırmam centro olduğuna@dragi35 850 hattına midibüs ve minibüs çalışıyor değil mi? CMG plakalı bir araç vardı Centro galiba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.