son 10 senedir koyunderede yol yapımı hiç durmadı gerçekten önce çevreyolu sonra çandarlı otobanı şimdide 2.çevreyolu yapılacak gittikçe gelişiyor koyundere birgün bostanlı,mavişehir olacak

Bunlar normal. Şehirleşme oralara doğru kaydı artık.son 10 senedir koyunderede yol yapımı hiç durmadı gerçekten önce çevreyolu sonra çandarlı otobanı şimdide 2.çevreyolu yapılacak gittikçe gelişiyor koyundere birgün bostanlı,mavişehir olacak![]()
hangi tokiler hocam ahıska tokilermi evka 5 tokiler mi
ahahahahah kocaman duyuruyu görmemişizBu arada 537'nin seferleri izmirgaz çalışmasından dolayı yokmuş. Biz hat kapatılıyor sandık çalışma bitince herhalde tekrar açılır.
Hattın geçtiği bazı sokaklar çok dar muhtemelen sadece centro çalışır.https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw2
böyle bir hat ortaya çıkarttım büyük ihtimalle sadece otokar centro çalışabilir sultan olurmu bilmiyorum
evet hocam ama yaz aylarında Menemen Belediyesinde işiniz olduğunda asssla yürünecek bir mesafe yok ve zaten izmirde hava çok sıcak oluyo yürürken rahat bir 5 kilo veriyorsunuzHattın geçtiği bazı sokaklar çok dar muhtemelen sadece centro çalışır.
Benim de bir kere belediyeye gitmem gerekmişti ama yerine çok şaşırmıştım nasıl böyle tuhaf bir yerde olur diye neyse ki ailemle arabayla gitmiştik yoksa oraya yürünmezdi.evet hocam ama yaz aylarında Menemen Belediyesinde işiniz olduğunda asssla yürünecek bir mesafe yok ve zaten izmirde hava çok sıcak oluyo yürürken rahat bir 5 kilo veriyorsunuz![]()
ben 800 geçiyordur diye bindim o zamanlarda yeni taşınmıştım menemene sora sora bulurum olmadı dedim sora sora bile bulamadım ilçenin dışına yapmışlar gerçektendeBenim de bir kere belediyeye gitmem gerekmişti ama yerine çok şaşırmıştım nasıl böyle tuhaf bir yerde olur diye neyse ki ailemle arabayla gitmiştik yoksa oraya yürünmezdi.
Özellikle iztaşıt geldikten sonra Koyundere,Ulukent ve Asarlık bölgesinde yapılaşma hızla arttı. Kent 2 deki yapılaşma harmandalı sınırına dayandı neredeyse.son 10 senedir koyunderede yol yapımı hiç durmadı gerçekten önce çevreyolu sonra çandarlı otobanı şimdide 2.çevreyolu yapılacak gittikçe gelişiyor koyundere birgün bostanlı,mavişehir olacak![]()
Sultan da girebilir gibi ya,https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw2
böyle bir hat ortaya çıkarttım büyük ihtimalle sadece otokar centro çalışabilir sultan olurmu bilmiyorum
Gerçi Yenifoça şehiriçi var sizin hat gibi ama sadece centroSultan da girebilir gibi ya,
iztaşıttan çok çevreyolunun koyundereye uzaması yardımcı oldu diye düşünüyorum ev ilanlarında hepÖzellikle iztaşıt geldikten sonra Koyundere,Ulukent ve Asarlık bölgesinde yapılaşma hızla arttı. Kent 2 deki yapılaşma harmandalı sınırına dayandı neredeyse.
Yakında bizim mahalledeki evleri de öyle verirleriztaşıttan çok çevreyolunun koyundereye uzaması yardımcı oldu diye düşünüyorum ev ilanlarında hep
mavişehir 15 dk
Karşıyaka iskele 20 dk
çiğli 10 dk
menemen 10 dk
gibi yol süreleri kullanılıyor.
bu da şehir merkezinde yaşayan insanlarda deprem korkusu nedeniyle genellikle ilçelere taşınıyor ve koyundere şehir merkezi olmayan ama şehre en yakın semt
neresi hocam bornova naldöken falan mıYakında bizim mahalledeki evleri de öyle verirler
Otogar'a 7 dakika
Kemalpaşa'ya 30 dakika
Şehir Hastanesine 15 dakika
Buca/Mehtap Mahallesineresi hocam bornova naldöken falan mı
Otokarlarda mavi nasıl duruyor acaba merak ettim.Ekli dosyayı görüntüle 80193yeni araç 529 hattında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.