Evet o da aklımda vardı.595 le lojmanlara girmek![]()
Evet o da aklımda vardı.595 le lojmanlara girmek![]()
9 ve 25 in son duraklarına gidilebiliyormu? Ben girilemez diye düşünüyordumHatta ona bakarsak Olimpiyat Evleri'ne de giriş özel, Özzümrüt Evleri'ne de,
9 ve 25'in son duraklarında inilebilir yani,
Aynı araçlan geri dönülür o kadar, fotoğraf çekecem deyip9 ve 25 in son duraklarına gidilebiliyormu? Ben girilemez diye düşünüyordum
ulaşımpark 280'de öğrenci olmayanlar kampüs girişinde indiriliyor, orada bilmiyorumPeki otobüsler kampüse girerken nasıl oluyor ? Öğrenci olmayanlar otobüsteyse ne yapıyorlar ? 290 + 353 düşünmüştüm de kampüsün içinde inmem gerekecek.
Nothing yapıyorlarulaşımpark 280'de öğrenci olmayanlar kampüs girişinde indiriliyor, orada bilmiyorum
Ah ben de müsait olsaydım beraber binerdik.Yarın ilk defa 660 ve 745 deneyeceğim
664'e de binecegim, kısaca Foça turuAh ben de müsait olsaydım beraber binerdik.
Ailem yanımdaAh ben de müsait olsaydım beraber binerdik.
almıyorlar hocam sakın denemeyin polisler girişte otobüs şoförü dahil herkesin kimliğini kontrol ederek içeriye alıyor eğer adınız yoksa indiriliyorsunuzEvet o da aklımda vardı.
evet genellikle 748,749,128 hatlarında dolaşıyor akialar 848,698,658 gibi hatlara girmiyorlar
750,757,812 hatlarında da varlarevet genellikle 748,749,128 hatlarında dolaşıyor akialar 848,698,658 gibi hatlara girmiyorlar
ulukent 2 hatlarına hiç binmediğim için bilmiyorum750,757,812 hatlarında da varlar
Askeri olduğundan ultra güvenlikli, zaten askeri havaalanına da gidiyoralmıyorlar hocam sakın denemeyin polisler girişte otobüs şoförü dahil herkesin kimliğini kontrol ederek içeriye alıyor eğer adınız yoksa indiriliyorsunuz
ama 750 de olamaz çünkü 750 C tarifesinde ama akialar C tarifesine uygun değil750,757,812 hatlarında da varlar
Ben de öyle olacağını düşünmüştüm.almıyorlar hocam sakın denemeyin polisler girişte otobüs şoförü dahil herkesin kimliğini kontrol ederek içeriye alıyor eğer adınız yoksa indiriliyorsunuz
Peki oraya günübirlik izin gibi bir şey yok mu, diyelim ki fotoğraf çekmeye,almıyorlar hocam sakın denemeyin polisler girişte otobüs şoförü dahil herkesin kimliğini kontrol ederek içeriye alıyor eğer adınız yoksa indiriliyorsunuz
bence olmaz çünkü sadece 595e gelen şoförleri sokabiliyorlar sivil insan olarakPeki oraya günübirlik izin gibi bir şey yok mu, diyelim ki fotoğraf çekmeye,
Şoförün akraba olursak da mı alınamıyrız xdxdxdxdbence olmaz çünkü sadece 595e gelen şoförleri sokabiliyorlar sivil insan olarak
Şoförün akraba olursak da mı alınamıyrız xdxd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.