Evet, yani,Aile bireyinin askerse sokarlarmı
Askerin 3. Dereceden akrabasıysan da girersin bence
Evet, yani,Aile bireyinin askerse sokarlarmı
Evet olmaz zaten hiç görmedim. 812'de Akia gördüm.ama 750 de olamaz çünkü 750 C tarifesinde ama akialar C tarifesine uygun değil
Pardon ben onu 619 ile karıştırmış olabilirimEvet olmaz zaten hiç görmedim. 812'de Akia gördüm.
Evet 619'da Akia oluyor.Pardon ben onu 619 ile karıştırmış olabilirim
Hocam tek sıkıntı var. Kuşadası'ndayımDevlerin aşkı gerçekleşemedi,
Şimdilik,
@Atabey de gelsin bizim hatta orada buluşalım, hatta bazı tayfayla 25'e binme toplantısı yapmıştık onu 575 için yapalım, @dragi35 @kısayolunuzunu
Daha pazartesiye var belki Pazar İzmir'e dönersinHocam tek sıkıntı var. Kuşadası'ndayım![]()
Perşembe akşam geliyom, pazartesi/salı akşam dönüyorumDaha pazartesiye var belki Pazar İzmir'e dönersin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.