bende menemene taşınmadan önce bayraklı/karşıyaka sakiniydim keşke o kadar eskiden eshot a ilgim olsaydıAdam full menemen sakiniymiş
bende menemene taşınmadan önce bayraklı/karşıyaka sakiniydim keşke o kadar eskiden eshot a ilgim olsaydıAdam full menemen sakiniymiş
Siz benden çok sonra tanışmışsınız ama ben sizin kadar fazla hatta binmedimsize eshota nasıl ilgimin başladığını anlatıyım:
ben gezmeyi çok seven biriyim her yerine görmeyi çok isterim ve 2023 9. sınıftı ilk defa izban kullanıyordum okula gitmek için o zamanda kendime demiştim arabam yoksa o zaman toplu taşımayla gezerim ordan sonra ilk olarak raylı sistemlerden sonra eshotlara ilgim duydu ve aslında otobüslerin kendilerine çok ilgim yoktu sadece gezmeyi sevdiğim için biniyordum ve bine bine öğrendim bu yılda otobüslerin kendilerine ilgi duymaya başladım yani 2 yıl böyle geçtii
bende çok tamamlayıcı biriyim bir şeye ilgi duyunca o şey hakkında her şeyi denemek istiyorum (buda eshot hatları tabikiSiz benden çok sonra tanışmışsınız ama ben sizin kadar fazla hatta binmedim![]()
Hocam bende onun raylı sistem versiyonu var, bütün hatları baştan sona tamamlama.bende çok tamamlayıcı biriyim bir şeye ilgi duyunca o şey hakkında her şeyi denemek istiyorum (buda eshot hatları tabiki)
ben istanbula raylı sistemlere ilgim varken 1 kez gitmiştim ama çok kısa kaldığım için hiç birşeye binememiştim çok üzülmüştüm antalyada öyleHocam bende onun raylı sistem versiyonu var, bütün hatları baştan sona tamamlama.
Şimdilik İzban ve T1 tamamlandı,
T3: Atakent Kavşağı - Bölge hastanesi arası
M1: Evka3 - Fahrettin Altay arası
T2: Alsancak - Konak arası gittim.
Ama istanbulda bayağı gezdim.
M1a,F1,F2,TF2,T2,M4,M7,M11 tamamen gezdiklerim.
T1,T5,T6,M2,M3,M5, Marmaray ve Metrobüs(son 2 durağa gitmedim) binip de bitmeyenler.
TF1,F3,F4,M6,M8,M10 da hala binmediklerim arasında
O sıkıntı değil bence, asıl sıkıntı koltuklar küçük (M7 de aynı).birgün istanbula gidip binmek istiyorum ama marmarayı çok merak ediyorum izbandan farkı nasıl diye (fotolardan gördüğüm kadarıyla koltuk yerlerini hiç sevmiyorum hepsi neden ortaya bakıyor)
izmirdede M1 in koltukları beni rahatsız ediyor arkası çok kısa azıcık eğilince arkadakinin kafasına deyiyorsunO sıkıntı değil bence, asıl sıkıntı koltuklar küçük (M7 de aynı).
Bakınız ben cüssesi küçük biriyim (uzaktan görseniz uzun boylu kız sanırsınız [şaka değil]) ona rağmen yanımda insan oturduğunda değmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca koltuklar aşırı rahatsız edici 5dk üzerinde ağrısız oturmanız imkansız.
Hangi setlerden bahsediyorsunuz? 1,2,3?izmirdede M1 in koltukları beni rahatsız ediyor arkası çok kısa azıcık eğilince arkadakinin kafasına deyiyorsun
hiç setleri öğrenmedim o yüzden bilmiyorum ama hemen şimdi bakarım söylerimHangi setlerden bahsediyorsunuz? 1,2,3?
CRRC galiba? hangi set olarak geçiyorHangi setlerden bahsediyorsunuz? 1,2,3?
3.nesiller komple birleşik olanlarCRRC galiba? hangi set olarak geçiyor
o zaman benim bahsettiklerim 1. ve 3. setler en iyi koltuklar bence 2. setde varEkli dosyayı görüntüle 78169
Set 1: Adtranz
Ekli dosyayı görüntüle 78170
Set 2: Çoğunun kapısı kırmızıya boyandı diye biliyorum. CSR
Ekli dosyayı görüntüle 78171
Set 3: CRRC'ler, komple trenler
(Foto Kaynağı Bing Arama)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.