Torbalı garajda dikkat ederseniz T işareti olur ve bu araçlar Torbalı garajında yer alır Gediz Torbalı arası uzak olduğu için böyle yapıyorlarTorbalı - Gediz ikisi aynı mavi etiket.
Torbalı garajda dikkat ederseniz T işareti olur ve bu araçlar Torbalı garajında yer alır Gediz Torbalı arası uzak olduğu için böyle yapıyorlarTorbalı - Gediz ikisi aynı mavi etiket.
Çok kullanıyorum kondisyon olarak çoğu zaman iyiler.Bu arada Torbali garaji araclarina binen var mi?
OlabilirPlanlaması yapılan troleybüs hattının araçları HESS mi olacak acaba https://www.eshot.gov.tr/tr/Haberler/1311/91
2015 haberi bu ama troleybüsler Bozankaya marka olacaktıPlanlaması yapılan troleybüs hattının araçları HESS mi olacak acaba https://www.eshot.gov.tr/tr/Haberler/1311/91
Otokarıma Troleybüs ürettirrelim (!)2015 haberi bu ama troleybüsler Bozankaya marka olacaktı
İzban çalışmaya başladığı için maalesef yoklar ama fotoğraf yakalayanlar olmuşizban çalışmaya başladığından beri 773 ve 843 kalktımı yoksa bugün hala varmı?
Öyle bir bilgi yok hocam, Haziran ortasında Bozankaya'ya sordum. Daha tam güzergah ve spesifikasyonlar bildirilmemişti.2015 haberi bu ama troleybüsler Bozankaya marka olacaktı
200 gibi hatların da seferleri durdu mu o zaman?İzban çalışmaya başladığı için maalesef yoklar ama fotoğraf yakalayanlar olmuş
200 eshot'a göre gece seferlerinden devam gösteriyor ama bilemeyiz yarına bakılır o,200 gibi hatların da seferleri durdu mu o zaman?
Yok yok, gündüz seferleri eklenmişti 200'e onlar bitti mi?200 eshot'a göre gece seferlerinden devam gösteriyor ama bilemeyiz yarına bakılır o,
İşte onu diyorum ben de, duyurulara göre gündüz seferleri devam ediyorYok yok, gündüz seferleri eklenmişti 200'e onlar bitti mi?
200 bugüne özel çalışmaya devam ediyor yarın çalışır mı bilinmezYok yok, gündüz seferleri eklenmişti 200'e onlar bitti mi?
binebilirim@blockytg hocam bugün 19'a binme şansım olacak var mısınız?
Tamam saat 16.15 civarı Etnografya Müzesindeyimbinebilirim
ben işten 18 gibi çıkıyorumTamam saat 16.15 civarı Etnografya Müzesindeyim
Ha o zaman binemeyizben işten 18 gibi çıkıyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.