Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoğun saat değilse en ön koltuğa otururum dolu ise araçtan araca değişiyor

BMC Beldelerde Arka kapının karşısındaki koltuklara güneş var ise kapı tarafına
Otokar Doruklarda en arka kapının önüne oturuyorum kafanızın yanında açılır cam var

Adam full menemen sakiniymiş
valla elimde olsa taşınırım menemenden. Merkeze en yakın ilçe olmasına rağmen 1 tane bile bostanlı veya karşıyaka yok izban durağıda yok oturduğum bölgede karşıyakaya en hızlı 748-428-T1 şeklinde gidiyorum

valla elimde olsa taşınırım menemenden. Merkeze en yakın ilçe olmasına rağmen 1 tane bile bostanlı veya karşıyaka yok izban durağıda yok oturduğum bölgede karşıyakaya en hızlı 748-428-T1 şeklinde gidiyorum
Konak'a daha sıkıntıymış hiç düşünemiyorum sizi ve Blockytg'yi

Konak'a daha sıkıntıymış hiç düşünemiyorum sizi ve Blockytg'yi
Atatürk Mahallesi daha zor Koyundereden çünkü koyunderede izbana 5 dk içinde ulaşılabiliniyor ama Atatürk Mahallesinin otobüsleri dolaşıyor Devlet Hastanesi civarını dolmuş güzergahını bilmiyorum ama belki dolmuş daha kestirmeden gidiyordur

Ulukent tarafı iyi. Mesela Ulu Koop. da otursan 827yle bostanlıya varırsın.

İzbanla halkapınara gelip ordan metro veya tramvayla konağa gitmeyi denediniz mi?
İzbanla Halkapınara gelip hep metroyla geçtim çünkü tramvayın nerede olduğunu bilmiyorum ve metro daha hızlı gidiyor tahminimce. öyle de 748/698 + İzban + M1 olunca 1 saat civarı sürüyor ama izbanı 5 dk civarı beklersem fakat izban hiç bir zaman 5 dk da gelmiyor ve aktarma yapmayı pek sevmiyorum o şekilde 3 aktarma oluyor 800 + M1 yapınca 2 olduğu için daha rahatıma geliyor

Menemen - Bostanlı hattı için yoğun talep olması lazım. Ondan sonra açarlar mı bilmiyorum.

Ben de öyle Menemenden taşınmak istiyorum. Eskiden Karşıyakadayken ulaşım çok rahattı. Bostanlı dışında bir otobüsle gidebildiğim bir yer yok. İzban da evime uzak kalıyor otobüsle aktarma yapmam gerekiyor. Önceden buradan Karşıyaka'dan öteye çok geçmezdim ama şimdi mecbur üniversite için 128/428/749 + izban + m1 yapmam gerekiyor. Gidişim minimum 1 saat 10 dakika sürüyor o da izban hemen gelirse.

Atatürk Mahallesi daha zor Koyundereden çünkü koyunderede izbana 5 dk içinde ulaşılabiliniyor ama Atatürk Mahallesinin otobüsleri dolaşıyor Devlet Hastanesi civarını dolmuş güzergahını bilmiyorum ama belki dolmuş daha kestirmeden gidiyordur
Menemendekç Atatürk Mahallesimi? öyleyse 868 dan menemen stad durağından 2 dk da menemen izbana yürüyebiliyorsun

OpenStreetMap de gördüm şehitlik istasyonunun yanında Narlıdere Akt. Mkz. için yer ayırmışlar gösteriyor? doğru mu?
IMG-20250819-WA0007.jpg

Konu sahibi
ESHOT larda genelde en çok oturduğunuz koltuk neresidir?

benim: orta/ön ve arka kapının ortasındaki otobüsün gidiş yönüne bakan cam kenarı sağ en arka koltuk
Şoför kabininide görebilir yolu izleyebildiğim ön kapı tarafındaki genelde tekli olan (tabi 2lide oluyor) koltuğa oturmayı çok seviyorum

Konu sahibi
Mersinlinin araçlarına yine lanet okumak istiyorum 2021 kent nasıl sıcak olabilir klima işlemiyor Mersinli garajın kapatsınlar rahatlıycam artık

Şoför kabininide görebilir yolu izleyebildiğim ön kapı tarafındaki genelde tekli olan (tabi 2lide oluyor) koltuğa oturmayı çok seviyorum
Ben de dizim ağrımasa oraya otururum yolu izlemek çok zevkli oluyor ama genelde o koltuklar dar oluyor, dizim bükülü şekilde fazla oturamıyorum.

Temsa avenue lf en arka koltuk. Diz mesafesi de gayet güzel ama otobüs durunca titremesi sıkıntı.

Geri
Üst Alt