Kaynağı atabilir misiniz? Mahallelerle bağlantım olmasına rağmen pek duymadım.Instagramda gördüm de büyük ihtimalle olur. Karşıyaka - Evka 2 ve Evka 6 dolmuşlarında sistem ayarlanmış.
Kaynağı atabilir misiniz? Mahallelerle bağlantım olmasına rağmen pek duymadım.Instagramda gördüm de büyük ihtimalle olur. Karşıyaka - Evka 2 ve Evka 6 dolmuşlarında sistem ayarlanmış.
https://www.izgazete.net/izmir-minibuslerinde-yeni-donem-artik-para-gecmeyecekKaynağı atabilir misiniz? Mahallelerle bağlantım olmasına rağmen pek duymadım.
Altyapısı hazırsa olur ama hemen başlamaz.https://www.izgazete.net/izmir-minibuslerinde-yeni-donem-artik-para-gecmeyecek
Böyle bir söylenti var ama gördüğüm için söyledim. Gerçekten olacak mı belli değil inşallah İzmirim karta geçerler.
Dolmuşlar kartlı sisteme geçince tekrar açılma ihtimali olur mu?Gaziemir-Bornova dolmuşunu zarar ediyor ve vakit sıkıntısı var diye kapattırdılar
Alakası yok. İsteyen gene eshota biner gider.Eshotu batırma projesi bu resmen
Dolmuslar her yerde duracak daha uzun guzergahlara gidicek cogu dolmus eshotla rekabet ediyor kim dolmus varken 963u kullanir kiAlakası yok. İsteyen gene eshota biner gider.
Otobüslerin yoğunluğu da azalır işte. 2-3 aktarmayla gideceğin yere dolmuşla tek araba gidilir. Eshota binmek isteyen gene biner.Dolmuslar her yerde duracak daha uzun guzergahlara gidicek cogu dolmus eshotla rekabet ediyor kim dolmus varken 963u kullanir ki
Eshotun geliri dusucek hat kapaticaklar dolmus var diye dolmuslar kalabalik olucak inanilmaz derecede bekleme olacak ulasim daha da sıkıntiya girecek en azindan isuzu novociti gibi araclara gecmelilerOtobüslerin yoğunluğu da azalır işte. 2-3 aktarmayla gideceğin yere dolmuşla tek araba gidilir. Eshota binmek isteyen gene biner.
İyi de bunu niye bu kadar dert ettin? Ulaşım zaten çok düzgündü de dolmuşlar kartlı sisteme geçince mi sıkıntıya girecek?Eshotun geliri dusucek hat kapaticaklar dolmus var diye dolmuslar kalabalik olucak inanilmaz derecede bekleme olacak ulasim daha da sıkıntiya girecek en azindan isuzu novociti gibi araclara gecmeliler
Ücret farkı?Dolmuslar her yerde duracak daha uzun guzergahlara gidicek cogu dolmus eshotla rekabet ediyor kim dolmus varken 963u kullanir ki
Sondaki Iveco otobüsten çok Tramvaya ya da M2 rotem setlerine benzemiş.
Egekent 2'ye dolmuş yok. Keşke 90 dakika olsa, İzbandan kalksa bile Karşıyaka'ya 128 + dolmuş ile rahat gidebilirim.Kendi ücret tarifelerini uygularlar herhalde. 90 dakika olsa tadından yenmez.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.