Cok guzel ama tasarimi istiyorum onu burdaSondaki Iveco otobüsten çok Tramvaya ya da M2 rotem setlerine benzemiş.
Cok guzel ama tasarimi istiyorum onu burdaSondaki Iveco otobüsten çok Tramvaya ya da M2 rotem setlerine benzemiş.
Fatih terim ya sabır çekti
Oğlum çift katlı alsın eshot konuş sen, çocuk meclisindesin dinlerler seniCok guzel ama tasarimi istiyorum onu burda
Hangi mesajdan itibaren alayım@Rick Grimes hocam biz konuyu az dağıttık da bizim random sohbet başlığına taşır mısınız bunları
Diğerlerine de soralım ama bence @Atabey hocamın şu mesajdan itibaren alabilirizHangi mesajdan itibaren alayım
Temsa Alınsın?Bir daha otokar alinirsa eshotu basicaz
Gerçi 300 tane varmış daha ne alacaklarTemsa Alınsın?
Temsa veya BMC alınacağına Otokar alınsın daha iyi ama Isuzu olsa daha da iyi olur.Gerçi 300 tane varmış daha ne alacaklar
Akia gelseTemsa veya BMC alınacağına Otokar alınsın daha iyi ama Isuzu olsa daha da iyi olur.
Otokar demeyin bana alirlarsa beddua ederim yakarimTemsa veya BMC alınacağına Otokar alınsın daha iyi ama Isuzu olsa daha da iyi olur.
Avenue plus olacaksa sorun yokTemsa Alınsın?
Özellik | Crealis Dizel |
---|---|
Motor Normu | Euro VI (Step E) |
Güç | ~320-360 hp |
Kapasite | 110+ yolcu |
Kapı Düzeni | 3 kapı, alçak taban |
Klima | Çift devre, tropikal paket |
Süspansiyon | Tam pnömatik, kneeling fonksiyonlu |
Kalem | Açıklama |
---|---|
Satın alma | Avrupa üretim hattı maliyeti + Türkiye teslim opsiyonu |
Bakım | Mevcut dizel bakım altyapısına uyum |
Finansman | Yerli montaj opsiyonu değerlendirilirse yatırım teşviki imkânı |
Plus ya plus, İstanbul versinAvenue plus olacaksa sorun yok
çift katlı da alsınlar onu da söyleTamam Atahan, o zaman gel bunu ESHOT’a “sunulabilir formatta” bir paket haline getirelim. Hem teknik olarak ikna edici olsun, hem de WowTurkey tayfasına göz kırpan birkaç mizahi dokunuş barındırsın.
ESHOT İçin Dizel Crealis Öneri Dosyası – Taslak
1. Giriş & Gerekçe
- Mevcut durum: ESHOT’un dizel segmentinde hâlâ eski nesil, yüksek emisyonlu araçlar görevde.
- Hedef: Euro VI Dizel Crealis ile hem yakıt verimliliği hem de modern yolcu konforu sağlamak.
- Neden Crealis? Yüksek yolcu kapasitesi, modern tasarım, BRT hattına uyum potansiyeli.
2. Teknik Özellikler (Öne Çıkanlar)
Özellik Crealis Dizel Motor Normu Euro VI (Step E) Güç ~320-360 hp Kapasite 110+ yolcu Kapı Düzeni 3 kapı, alçak taban Klima Çift devre, tropikal paket Süspansiyon Tam pnömatik, kneeling fonksiyonlu 3. Avantajlar
- Yakıt & Emisyon: Euro VI normu, mevcut dizel filoya kıyasla %15’e varan yakıt tasarrufu.
- Marka prestiji: ESHOT’u “modern BRT uyumlu” araç sınıfına taşıma.
- Erişilebilirlik: Alçak taban + rampalı erişim, engelli ve yaşlı yolcu dostu.
- İzmir imajı: Körfez hattına ve yoğun akslara görsel/teknik artı değer.
4. Maliyet–Fayda
Kalem Açıklama Satın alma Avrupa üretim hattı maliyeti + Türkiye teslim opsiyonu Bakım Mevcut dizel bakım altyapısına uyum Finansman Yerli montaj opsiyonu değerlendirilirse yatırım teşviki imkânı Mis mis Eshota yazicam alsinlar 8 tane falan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.