Hangi mesajdan itibaren hangi konuya alayım
Bu mesajdan itibaren belli başlıları hariç random başlığaBucali doruk'u satip conecto almissin hayirli olsun![]()
Bu mesajdan itibaren belli başlıları hariç random başlığaBucali doruk'u satip conecto almissin hayirli olsun![]()
Kısaca konuyla alakasız mesajları diyelim, (Atabeyin olduğu bütün mesajlar)Bu mesajdan itibaren belli başlıları hariç random başlığa
Hocam sizi Ergenekon beyin yerine koyalım İzmir çağ kapatır çağ açar
Kisayolunuzunu
İzmirUlasimUzmani(Profesyonel)![]()
M1 Cesmeye uzamali![]()
Bucali doruk'u satip conecto almissin hayirli olsun![]()
Aslında şu anki başkanın cebinde para olsa İsBB başkanından sonraki Metrocu Başkan olur da, kasada para yok
Allah Korusun
Cesme uzuldu
Cesmeliler evini basmaya geliyor
Cesmeliler seni kaciriyor
Kemalpasaya metro gelmesin gereksiz M5 olsun T5 Halkapinar-Bornova-Otogar bitti gitti
Kaçırsın da Çeşme'de tatil yapam. Ada'ya gide gide sıkılmaya başlamıştım.![]()
Ada guzel ama daha gecen gittim
Simdi didimde 5 yildizli otel
Seni seferihisarin soguk sularina atalim klimasiz otobuslerden kurtuluruz
RIP İzmir
Evet, ben de oyunun adresi com türk adlı arkadaş için planladığım hatları yapacağım şu COD biterse
oooo Hocam zenginsiniz galiba
Havalar yeniden ısınıyor aslında iyi olur
Ben naptım hocam ya?
Merakla bekliyor olacağım, belki bende (o kadar laf attın kendin yap da görelim emi) raylı hat planı yaparım![]()
Kendi ismini blurlamış vay çakkal
Google Hesabı ile girince öyle oldu![]()
Bu arada @Rick Grimes ' a da taşıma işi çıkardık :/
Bu mesajdan itibaren belli başlıları hariç random başlığa
Random'a alınacak mesajlar, tüm listeKısaca konuyla alakasız mesajları diyelim, (Atabeyin olduğu bütün mesajlar)
HallettimRandom'a alınacak mesajlar, tüm liste; Şimdiden kolay gelsin
Sağ olun hocam, cansınızHallettim
Hedefimiz İzmir'in en iyi 3. Başkanı olmakHocam sizi Ergenekon beyin yerine koyalım İzmir çağ kapatır çağ açar
Sanayi bölgesine metro gelmesin demek tuhaf ama neyse...@Atabey Kemalpasaya metro gelmesin gereksiz M5 olsun T5 Halkapinar-Bornova-Otogar bitti gitti
Aynı olayın Tekrarı![]()
Metro parasına banliyö yapar bi de yük treni geçiririz.Sanayi bölgesine metro gelmesin demek tuhaf ama neyse...
Ben Banliyö + metro taraftarıyım ancak sizin fikriniz de güzel Manisa- İzmir banliyö seferleri olurMetro parasına banliyö yapar bi de yük treni geçiririz.
1 taşla 2 kuş![]()
Benim şu rayli istem ağı yarına full biter umarım, daha anca M3'ü bitirim M4'e geçiyorumMetrodremin de topografik görünüm varmışşimdi farkettim
Hocam linkini atın isterseniz bende baktıkça gördüklerimi söylerimBenim şu rayli istem ağı yarına full biter umarım, daha anca M3'ü bitirim M4'e geçiyorum
Daha bi M4'ü ekleyeyim bence, hiç mi hiç hazır değilHocam linkini atın isterseniz bende baktıkça gördüklerimi söylerim
İZBAN gibi işletilir muhtemelen (yük treniöncelikli)Metro parasına banliyö yapar bi de yük treni geçiririz.
1 taşla 2 kuş![]()
Ne yazık ki doğru. TCDD sadece Marmaray'a yaptığı yatırım kadar 3.Bölgeye yatırım yapsa burası şahlanır herhaldeİZBAN gibi işletilir muhtemelen (yük treniöncelikli)
TCDD marmaraya yatırım mı yapıyorNe yazık ki doğru. TCDD sadece Marmaray'a yaptığı yatırım kadar 3.Bölgeye yatırım yapsa burası şahlanır herhalde
İşletme maliyeti; ray ve sinyalizasyon yenilenmesi?TCDD marmaraya yatırım mı yapıyor
Ray sinyalizasyon yenileniyor mu ki, son zamanlardaİşletme maliyeti; ray ve sinyalizasyon yenilenmesi?
Bi ara B2 hattında yenileme yapıyorlardı 2024-2025 bandındaRay sinyalizasyon yenileniyor mu ki, son zamanlarda
Anlamadım hocamistasyonlarda kapı kapalı bekletiyor bazen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.